Ponudba novogradenj

Posebna ponudba novozgrajenih stanovanj naših partnerjev.

Za nakup stanovanja pri naših partnerjih potrebujete kredit?

Pridobite individualno ponudbo NLB Stanovanjskega kredita!

Odplačilo: Do 30 let. 

Stroški vodenja kredita: Ne zaračunavamo.

Obresti: Kredit s spremenljivo ali nespremenljivo obrestno mero (ves čas odplačevanja kredita ostane enaka).

Način financiranja: Pri novogradnjah vam omogočamo financiranje nakupa, še preden bo gradnja končana - takoj po sprejetju splošnih pogojev prodaje posameznih delov stavbe in stanovanj ter podpisani kupoprodajni pogodbi in plačani ari.

Ker je nakup nepremičnine ena največjih življenjskih naložb bomo poskrbeli, da vam bo naš strokovnjak ves čas na voljo. Za vas bo skrbel od začetnih informacij in izračunov do končne kreditne ponudbe in ponudbe zavarovanj.

   

    

         

  

Za ponudbo se dogovorite z mobilno bančnico:

Tanja Vidmar

T: 031 722 248

E: tanja.vidmar@nlb.si

Ponudba novogradenj:

Majske Poljane - Pinija

V Novi Gorici na južnem območju Majskih Poljan je predvidena gradnja objekta A – stolpnica Pinija, v sklopu katerega bo 72 stanovanj in predvidoma 10 poslovnih prostorov z možnostjo združevanja. Vsa potrebna infrastruktura (trgovine, železniška postaja, šole, bolnica ...) je v bližini. Poslovni prostori v Piniji bodo v pritličju in medetaži, stanovanja pa od 1. do 11. nadstropja. Stanovanjem, v odvisnosti od velikosti, pripada eno ali dve parkirni mesti. 

Lokacija: Nova Gorica - Majske poljane

Več o soseski

  


  

  

Savska rezidenca

Soseska Savska rezidenca v objemu Šmarne obsega 87 stanovanj različnih dimenzij v treh stanovanjskih objektih v petih etažah in podzemno garažo s 141 parkirnimi mesti. Posebno pravljično zgodbo boste lahko oživeli v edinstvenih terasnih stanovanjih na samem vrhu. Zapovedi stanovanj pod znamko Vivendi bodo izpopolnile vaš dom, da bo resnično topel in udoben. Odprti pogledi na okolico, varčni energetski sistemi, talno ogrevanje v prostorih, priključki za internet in televizijo, protivlomna vhodna vrata, PVC okna in kvalitetna senčila je le nekaj standardov, ki bodo zagotovila udobje.

Lokacija: Ljubljana - pod Šmarno goro

Več o soseski


Sončne Rezidence

Soseska hiš Sončne Rezidence v Bistrici ob Dravi ponuja nova doživetja bivanja v 19 stanovanjskih enotah privlačnih oblik in sodobnih materialov. Izbirali boste lahko med nekaj različicami vrstnih hiš ali individualnimi hišami v dveh etažah (P+1) z različno velikimi atriji in zemljišči. Vsi objekti bodo postavljeni tako, da bodo omogočali kar najbolj optimalno stopnjo zasebnosti, z dovolj velikimi zelenimi površinami, primernim osončenjem in prostorom za dva avtomobila ter shrambo, Stanovanjske enote bodo dokončane do III. podaljšane gradbene faze (okna, vhodna vrata, streha, fasada, dovozi ter osnovna ureditev okolice). 

Lokacija: Bistrica ob Dravi

Več o soseski

  


  

  

Kranjska iskrica

Lepa, svetla, kakovostna in funkcionalno zasnovana stanovanja, različnih velikosti: od 31,50 m² do 104,60 m², z odprtimi pogledi na kuliso gorskih grebenov in s čudovitimi razgledi na okoliško naravo bodisi z lastnega atrija, balkona ali lože. Kranjska iskrica nudi možnosti za rekreacijo, bližino nakupovalnih središč in obilo zabave tako v okoliški naravi kot bližnjih kino dvoranah, gledališčih, bowling centru. Le 30 minut vožnje ste oddaljeni od Ljubljane, dobro uro vožnje od morja, v 20 minutah se lahko posladkate s kremnimi rezinami na Bledu ali pa skočite na smuko na bližnji Krvavec.

Lokacija: Kranj

Več o soseski


Spektra

Stanovanjsko poslovni kompleks Spektra ob Celovški cesti predstavlja dve enaindvajset nadstropni stolpnici, ki se dvigata nad razširjenim pritličjem, namenjenim javnim trgovskim programom in storitvenim dejavnostim. Gre za najvišji stanovanjski objekt v Sloveniji. V obeh stolpnicah bo skupno 208 stanovanj, sodobnih tlorisov, od garsonjer do štiri sobnih stanovanj. Izjemno kakovosten in energetsko varčen fasadni ovoj z zasteklitvijo po zunanji površini stanovanj in lož zagotavlja veliko svetlobe in izredne panoramske razglede.

Lokacija: Ljubljana - Šiška

Več o soseski

  


  

  

Koseško okno

Na lokaciji trgovine Mercator Koseze, med Podutiško cesto in Ulico bratov Učakar, nastaja nova stanovanjska soseska Koseško Okno. Odlična lokacija v bližini Koseškega bajerja in Koseške tržnice, z vso mestno infrastrukturo in s hitrim dostopom do obvoznice in centra mesta, nudi visoko kakovost bivanja. V stanovanjsko-poslovnih objektih v treh lamelah bo kupcem na voljo 94 stanovanjskih enot s čudovitimi pogledi in hitrim dostopom do zelenih površin.

Lokacija: Ljubljana - Koseze (Mercator Koseze)

Več o soseski


Bellevue Living

Izrazito trajnostno naravnana zidava na izjemni lokaciji nasproti parka TIvoli, v neposredni bližini središča mesta. Kompleks sestavljata dva šestnajstnadstropna stolpa z več kot 70 domovi različnih velikosti, od penthausov do stanovanj, primernih za samske. Nad poslovnim delom bo še 10 vrhunskih dupleks domov. Parkiranje bo urejeno v dveh podzemnih garažah. Poskrbljeno bo tudi za osnovni oskrbni center in prijetne lokale v poslovnem delu kompleksa, ki ga bosta dopolnjevala nakupna galerija s pokrito ulico in osrednji, prav tako pokriti, atrij. 

Lokacija: Ljubljana - Tivoli

Več o soseski

  


  

  

Soseska Ruski car

Stanovanjski stolpnici Ruski car na Ježici, med Dunajsko cesto in Čerinovo ulico, bosta imeli tri kletne etaže, pritličje in dvanajst nadstropij. V vsaki stolpnici bo 70 stanovanj. Vsa imajo predvideno zunanjo površino: atrije, balkone in v dvanajsti etaži strešne terase. Terase pritličnih stanovanj bodo ločene od javnih površin. V treh med seboj povezanih garažnih etažah bodo poleg parkirnih mest tudi shrambe stanovanj in ostali pomožni prostori. Okolica bo urejena s sprehajalnimi potmi, tlakovanimi ploščadmi, igralnimi površinami in košarkarskim igriščem z enim košem ter zatravljenim delom. 

Lokacija: Ljubljana - Bežigrad (Ruski car)

Več o soseski


      

NLB d.d. ne ponuja, ne svetuje niti posreduje pri prodaji navedenih stanovanj. Zato ne odgovarja za pravilnost in popolnost vseh informacij in podatkov ter navedb, ki se nahajajo na navedenih spletnih straneh, niti za morebitne napake. Za prodajo stanovanj skrbijo družbe, ki so ponudniki stanovanj ali od njih pooblaščeni posredniki. Družbe, ki so ponudniki stanovanj in pooblaščeni posredniki, so navedene na uradnih spletnih straneh sosesk (spletna povezava "Več o soseski") in skrbijo za vsebino in informacije o stanovanjih, ter podajajo pojasnila o njihovem pravnem in dejanskem stanju. Oglasno sporočilo v nobenem primeru ne predstavlja zavezujoče ponudbe NLB d.d. niti vabila NLB d.d. na izstavitev ponudbe. Za več informacij v zvezi s ponudbo stanovanj, ki se nahajajo na tej spletni strani, kontaktirajte ponudnike navedenih stanovanj oziroma pooblaščene posrednike, ki jih najdete na posameznih spletnih povezavah.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!