Ponudba novogradenj

Posebna ponudba novozgrajenih stanovanj naših partnerjev.

Za nakup stanovanja pri naših partnerjih potrebujete kredit?

Pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega kredita!

Odplačilo: Do 30 let. Začetek odplačevanja kredita lahko odložite do 6 mesecev.

Stroški vodenja kredita: Ne zaračunavamo.

Obresti: Kredit s spremenljivo ali nespremenljivo obrestno mero (ves čas odplačevanja kredita ostane enaka).

Način financiranja: Pri novogradnjah vam omogočamo kredit takoj po sprejetju splošnih pogojev prodaje posameznih delov stavbe in stanovanj ter podpisani kupoprodajni pogodbi.

Ker je nakup nepremičnine ena največjih življenjskih naložb bomo poskrbeli, da vam bo naš strokovnjak ves čas na voljo. Za vas bo skrbel od začetnih informacij in izračunov do končne kreditne ponudbe in ponudbe zavarovanj.

   

    

         

  

Za ponudbo se dogovorite z mobilno bančnico:

Tanja Vidmar

T: 031 722 248

E: tanja.vidmar@nlb.si

Ponudba novogradenj:

  

  

Koseško okno

Na lokaciji trgovine Mercator Koseze, med Podutiško cesto in Ulico bratov Učakar, nastaja nova stanovanjska soseska Koseško Okno. Odlična lokacija v bližini Koseškega bajerja in Koseške tržnice, z vso mestno infrastrukturo in s hitrim dostopom do obvoznice in centra mesta, nudi visoko kakovost bivanja. V stanovanjsko-poslovnih objektih v treh lamelah bo kupcem na voljo 94 stanovanjskih enot s čudovitimi pogledi in hitrim dostopom do zelenih površin.

Lokacija: Ljubljana - Koseze (Mercator Koseze)

Več o soseski


Ribarjeva rezidenca

Ribarjeva rezidenca ponuja vse sestavine sanjskega doma: lepa, svetla stanovanja za posameznike, pare in družine, navdihujoče umirjeno in zeleno okolje z bogato paleto priložnosti in možnosti za rekreacijo, nakupovanje, zabavo ter kulinarične zgodbe. Nova doživetja bivanja bodo na voljo v 52 stanovanjih različnih velikosti, v dveh enakih stanovanjskih objektih, v petih etažah in podzemno garažo z 51 parkirnimi mesti. Posebno pravljično zgodbo pa boste lahko doživeli v oazi bivanja v edinstvenih terasnih stanovanjih na samem vrhu.

Lokacija: Celje

Več o soseski

  

  


  

  

Soseska Kvartet

Kvartet je največji stanovanjski projekt v Ljubljani. Koncept naselja v Šiški je prilagojen tistim, ki si želijo, da bi njihov dom segal onkraj sten stanovanja. Polno urbano življenje bo dopolnila bližina narave. Štirje stanovanjski stolpiči bodo obdani z zelenjem in pokriti z zeleno streho, stanovanja v njih pa bodo energetsko učinkovita. Večina stanovanj bo imela lože ter različne tlorise, od 11. do 15. nadstropja pa višje strope in prostorne terase, ki bodo zadovoljile okuse zahtevnejših kupcev.

Lokacija: Ljubljana – Šiška

Več o soseski


      

NLB d.d. ne ponuja, ne svetuje niti posreduje pri prodaji navedenih stanovanj. Zato ne odgovarja za pravilnost in popolnost vseh informacij in podatkov ter navedb, ki se nahajajo na navedenih spletnih straneh, niti za morebitne napake. Za prodajo stanovanj skrbijo družbe, ki so ponudniki stanovanj ali od njih pooblaščeni posredniki. Družbe, ki so ponudniki stanovanj in pooblaščeni posredniki, so navedene na uradnih spletnih straneh sosesk (spletna povezava "Več o soseski") in skrbijo za vsebino in informacije o stanovanjih, ter podajajo pojasnila o njihovem pravnem in dejanskem stanju. Oglasno sporočilo v nobenem primeru ne predstavlja zavezujoče ponudbe NLB d.d. niti vabila NLB d.d. na izstavitev ponudbe. Za več informacij v zvezi s ponudbo stanovanj, ki se nahajajo na tej spletni strani, kontaktirajte ponudnike navedenih stanovanj oziroma pooblaščene posrednike, ki jih najdete na posameznih spletnih povezavah.