Pogosta vprašanja - NLB Paketi

Splošno

Seveda. Če želite izbrati drug paket, nam odločitev sporočite prek videoklica ali klepeta v Klikinu ali Kliku, osebno v kateri koli NLB Poslovalnici, prek NLB Teledoma ali pa zamenjavo uredite s pomočjo osebnega bančnika.

Ne. Še vedno se lahko odločite za NLB Osnovni račun in ostale storitve  plačujete po ceniku (npr. provizijo ob plačilih v spletni ali mobilni banki, članarino za NLB Plačilne kartice, provizijo ob direktnih obremenitvah ipd.). Paketi namreč poleg vodenja računa vsebujejo še druge storitve, za vse v paket vključene storitve pa stranke plačate le eno mesečno nadomestilo, kar pa pregled nad stroški resnično olajša.

Prav zaradi raznolikosti uporabnikov smo pripravili štiri različne pakete, med katerimi lahko stranke izberejo zase najustreznejšega – tudi cenovno. Ob tem je treba upoštevati tudi stroške, na katere večkrat pozabimo, na primer provizije ob dvigih na bankomatih drugih bank, plačevanju UPN in na članarine kartic z odloženim plačilom. Višina mesečnih stroškov v primerjavi s trenutnimi je odvisna od storitev, ki jih stranke uporabljajo za vsakodnevno finančno poslovanje, ter od paketa, ki ga izberejo.

Mesečni strošek najlažje izračunate s pregledom bančnega izpiska in tako ugotovite, kateri paket je za vas najustreznejši.

Brez skrbi. V Kliku in Klikinu imate na voljo števce, ki vam omogočajo lažje spremljanje poslovanja in so vam v pomoč, da ne presežete zakupljenih količin. Tako boste vedno na tekočem, koliko storitev imate v tekočem mesecu še na voljo.

Ne, saj je aktivacija storitev že vključena v paket. Stranke osebnega bančništva in uporabniki Klika in/ali Klikina in/ali Teledoma pa lahko to uredite kadar koli in kjer koli.

Svetujemo vam, da dobro razmislite o dodatnih storitvah, ki jih morda še potrebujete, in se o njih posvetujete tudi z bančni svetovalcem. Seveda pa lahko izberete tudi paket, ki te storitve že vsebuje.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam in nam zaupajte svoje vprašanje ali mnenje.

Pišite nam

Skrita vsebina

Pišite nam in nam zaupajte svoje vprašanje ali mnenje

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Če želite prejeti odgovor, vnesite svoje kontaktne podatke.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaše osebne podatke z obrazca bomo uporabili samo za posredovanje odgovora na vaše vprašanje. Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Zaradi varovanja zasebnosti v obrazec ne vpisujete svojih zaupnih podatkov, kot so PIN številka, številka kartice, številka osebnega računa ...

Hvala.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!