Apple Pay

Namestitev je popolnoma varna, v kolikor sledite dosedanjim navodilom za varno uporabo aplikacije NLB Pay in pravilom, ki veljajo pri poslovanju s karticami. To pomeni, da nikomur ne posredujete svojih podatkov kot so (davčna številka, mobilna številka, aktivacijska koda, PIN številka posamezne kartice, geslo za svoje naprave, itd ). 

Preberi več

NLB Pay ne vsebuje več plačilne komponente. Namestitev plačilne komponente (Apple Pay) ni pogoj za uporabo NLB Pay. NLB kot izdajatelj kartic le omogoča digitalizacijo kartice, ne nudi pa storitev digitalne denarnice, ki si jo uporabnik izbere sam.

Preberi več

Prosto se lahko odločite, ali boste Apple Pay uporabljali ali ne.  Apple Pay je samostojna storitev, ki jo ponuja družba Apple Distribution International Limited s sedežem na Irskem.  Če storitev Apple Pay ne želite uporabljati, si te aplikacije ne namestite oz. kartic vanje ne dodajajte. 

Preberi več

Za kartice morate ob digitalizaciji kartice imeti omogočena spletna plačila in plačila v tujini. Ponudnik mobilne denarnice (Apple) namreč opravi avtorizacijo v znesku 0,00 EUR. Nastavitve kartic za spletna plačila in tujino  lahko po digitalizaciji kartic v NLB Pay ponovno onemogočite.

Preberi več

V tem primeru, za plačevanje z mobilnim telefonom ne boste mogli uporabljati  Apple Pay storitev.

Preberi več

Kartico v Apple Pay lahko enostavno dodate prek aplikacije NLB Pay, s klikom na gumb “Dodaj v Apple Wallet”. V tem primeru, vam podatkov o imetniku ter o kartici ni treba znova vpisovati, je pa za uporabo storitev mobilne denarnice potrebna potrditev pogojev poslovanja.

Preberi več

Če kartice v Apple Pay niste dodali sami, jo blokirajte v NLB Pay-u, NLB Klik-u, NLB poslovalnici ali pokličite na 01 477 2000. V kolikor ste sami dodali kartico v Apple Pay, vam po prejetju varnostnega SMS sporočila ni potrebno storiti ničesar. 

Preberi več

BA Maestro kartice ni mogoče digitalizirati v Apple Pay. V kolikor imate še BA Maestro kartico, priporočamo, da si predčasno brezplačno naročite novo debetno Mastercard kartico, ki jo nato, če želite, digitalizirate v Apple Pay. Debetna Mastercard kartica v celoti nadomešča Maestro kartico in za končne uporabnike prinaša več možnosti in ugodnosti. 

Preberi več