Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

5 korakov do urejenih osebnih financ

Finance imajo pomembno vlogo v našem življenju, kako z njimi ravnamo pa odločilno vpliva na naš življenjski stil. Ne glede na to, koliko denarja ali premoženja imamo, si lahko z doslednim upravljanjem zagotovimo finančno varnost, s tem pa mirno spanje in boljše počutje. Gre za to, kako pridobivamo, upravljamo, varčujemo, plemenitimo in porabljamo denarna sredstva.

V NLB smo zato razvili ponudbo Osebnega finančnega svetovanja , ki vključuje niz svetovalnih storitev, podprtih z izračuni in orodji za spremljanje, obvladovanje in boljše upravljanje osebnih financ.

5 korakov

Finančni nasvet za vsak posamičen korak

V okviru osebne obravnave  bodo naši svetovalci za osebne finance analizirali vaše obstoječe stanje, izračunali za vas najboljšo situacijo in predlagali možne smeri za dosego cilja. Brezplačno!

360 Finančni nasvet

Svetovalna storitev za vse tiste, ki uporabljate ponudbo NLB Premium Osebno  in želite, da vam finančni svetovalec izdela celovit pregled osebnih in družinskih financ. Pri tem boste prejeli tudi pisen rezultat pregleda in predlog ukrepov za izboljšanje.

Skrita vsebina

Želim, da me pokličete

Prosimo, vpišite telefonsko številko, na katero želite, da vas pokličemo:

* Podatki so obvezni.

Ime : *
Podatek je obvezen.
Priimek : *
Podatek je obvezen.
Telefon : *

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Komentar : *
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko vas bomo kontaktirali.