Kartice

Kartice osebnega računa

BA Maestro je plačilna kartica osebnega računa, ki jo lahko uporabljate v Sloveniji in v tujini za plačevanje na prodajnih mestih in dvig gotovine na bankomatih.

Predplačniška kartica

Kartica, s katero lahko varno plačujete po vsem svetu ter porabite le toliko, kolikor nanjo naložite.

Kartice z odloženim plačilom in posojilne kartice

Zlata Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, za vse, ki od kartice pričakujete več. Poleg brezskrbnega brezgotovinskega poslovanja prinaša dodatne ugodnosti.
Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko plačujete na prodajnih mestih po vsem svetu, dvigujete gotovino na bankomatih in nakupujete prek spleta.
Karanta je plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko brezgotovinsko poslujete na več kot 20.000 prodajnih mestih po Sloveniji.
Visa je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko plačujete na prodajnih mestih po vsem svetu, dvigujete gotovino na bankomatih in nakupujete prek spleta.
S posojilno kartico Karanta ali Mastercard imate kredit vedno v denarnici. Nakup preprosto poravnate s kartico, odplačilo pa porazdelite na več prihodnjih mesecev.
Svojo kartico si lahko oblikujete čisto po svojem okusu. Preprosto sledite navodilom v spletni aplikaciji in plačujte s slogom!
Z NLB karticami z odloženim plačilom Mastercard, Visa in Karanta nakupujte na 2–12 oz. do 24 obrokov, na prodajnih mestih, ki to omogočajo, brez dodatnih obresti in stroškov.