Kartice

Kartica osebnega računa

BA Maestro je plačilna kartica osebnega računa, ki jo lahko uporabljate v Sloveniji in v tujini za plačevanje na prodajnih mestih in dvig gotovine na bankomatih.

Mobilna denarnica

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča brezstično plačevanje na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini.

Kartice z odloženim plačilom in posojilne kartice

Zlata Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, za vse, ki od kartice pričakujete več. Poleg brezskrbnega brezgotovinskega poslovanja prinaša dodatne ugodnosti.
Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko plačujete na prodajnih mestih po vsem svetu, dvigujete gotovino na bankomatih in nakupujete prek spleta.
Karanta je plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko brezgotovinsko poslujete na več kot 20.000 prodajnih mestih po Sloveniji.
Visa je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko plačujete na prodajnih mestih po vsem svetu, dvigujete gotovino na bankomatih in nakupujete prek spleta.
S posojilno kartico Karanta ali Mastercard imate kredit vedno v denarnici. Nakup preprosto poravnate s kartico, odplačilo pa porazdelite na več prihodnjih mesecev.

Predplačniška kartica

Kartica, s katero lahko varno plačujete po vsem svetu ter porabite le toliko, kolikor nanjo naložite.

Motiv na kartici in nakupi na obroke

Svojo kartico si lahko oblikujete čisto po svojem okusu. Preprosto sledite navodilom v spletni aplikaciji in plačujte s slogom!
Z NLB karticami z odloženim plačilom Mastercard, Visa in Karanta nakupujte na 2–12 oz. do 24 obrokov, na prodajnih mestih, ki to omogočajo, brez dodatnih obresti in stroškov.