Kartice

Kartica osebnega računa

Debetna kartica osebnega računa, ki vam omogoča dvig gotovine, plačevanje po spletu in na prodajnih mestih po vsem svetu.
BA Maestro je debetna kartica osebnega računa, ki jo lahko uporabljate v Sloveniji in v tujini za plačevanje na prodajnih mestih in dvig gotovine na bankomatih.

Mobilna denarnica

Mobilna denarnica NLB Pay omogoča brezstično plačevanje z vašim telefonom na ustrezno opremljenih terminalih POS, v Sloveniji in tujini ter Flik plačila.

Kartice z odloženim plačilom in posojilne kartice

Zlata Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom. Prinaša brezplačno turistično zavarovanje v tujini. Preverite ugodnosti, ki jih prinaša.
Mastercard je mednarodna plačilna kartica za vse, ki želite varno in preprosto plačevati doma, v tujini ali prek spleta. Naročite jo zdaj.
Karanta je plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko brezgotovinsko poslujete na več kot 20.000 prodajnih mestih po Sloveniji.
Visa je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, s katero lahko plačujete na prodajnih mestih po vsem svetu, dvigujete gotovino na bankomatih in nakupujete prek spleta.
S posojilno kartico Karanta ali Mastercard imate kredit vedno v denarnici. Nakup preprosto poravnate s kartico, odplačilo pa porazdelite na več prihodnjih mesecev.

Predplačniška kartica

Uporaba NLB Predplačniške kartice Mastercard od 1. aprila 2021 ni več mogoča. V kolikor so vam je ostal denar na predplačniški kartici, ga lahko prenesete na svoj osebni račun v katerikoli poslovalnici ali prek kontaktnega centra. (v skladu s Tarifo se vam bo zaračunal strošek prenakazila sredstev na račun v višini 1% od zneska – najmanj 1 EUR in največ 25 EUR).

Motiv na kartici in nakupi na obroke

Svojo kartico si lahko oblikujete čisto po svojem okusu. Preprosto sledite navodilom v spletni aplikaciji in plačujte s slogom!
Z NLB karticami z odloženim plačilom Mastercard, Visa in Karanta nakupujte na do 60 obrokov - na prodajnih mestih, ki to omogočajo, brez dodatnih obresti in stroškov.
S kartico plačujte na obroke, njihovo število pa si določite sami prek SMS sporočila.

Tečajnica Mastercard – Maestro /Visa

Pri nakupu na prodajnem mestu ali dvigu gotovine na bankomatu s kartico in v valuti, ki ni EUR, se bo plačilo obveznosti oziroma dvig izvedel v EUR. Pretvorba iz tuje valute v EUR se opravi po referenčnem tečaju kartičnih sistemov Mastercard in Visa, veljavnih na dan nakupa ali dviga gotovine.
Banka ne zaračunava dodatnih nadomestil za pretvorbo valut.

Povezava na referenčni tečaj za uporabnike Mastercard in Maestro kartice

Povezava na referenčni tečaj za uporabnike Visa kartice

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!