NLB Paket Digitalni

0 € prve 3 mesece* 

Želite in potrebujete več? 

Preverite ponudbo ostalih NLB Paketov, ki so vam na voljo v NLB Poslovalnicah. Ob obisku poslovalnice izberite račun ali enega od ostalih paketov v redni ponudbi banke, ki bo nadomestil vaš NLB Paket Digitalni ter vam hkrati omogočil uporabo storitev, ki vam z NLB Paketom Digitalni niso na voljo. Preverite, med katerimi možnostmi, še bolj prilagojenimi vašim potrebam, lahko izbirate.

  

Primerjava paketov

Mobilna banka Klikin in spletna banka NLB Klik

Želite do svojih financ dostopati kjerkoli in kadarkoli, brez obiska poslovalnice? V mobilni in spletni banki lahko preprosto izvajate enostavne, pa tudi bolj napredne bančne storitve ter tako prihranite čas in denar. 

Več o Klikinu

Več o NLB Kliku

Mobilna denarnica NLB Pay

  

Po nakupih se odpravite kar z mobilno denarnico NLB Pay. Popolnoma brezplačno digitalizirajte svojo kartico in uporabljate najsodobnejši način plačevanja. Vse, kar potrebujete, je mobilni telefon z NFC in operacijskim sistemom Android (Lollipop 5.0 in višje).

Z NLB Pay lahko brezstično tudi dvigujete gotovino na bankomatih - v NLB Paketu Digitalni je že vključeno neomejeno število dvigov gotovine na NLB Bankomatih in 2 brezplačna dviga na bankomatih drugih bank v Sloveniji. 

Več o NLB Pay