NLB Paket Digitalni

0 € prve 3 mesece* 

Mobilna banka Klikin 

   
Za popoln pregled nad denarjem vam je vedno na voljo mobilna banka Klikin. Vse, kar potrebujete za njeno uporabo, sta pametni telefon in NLB Paket Digitalni, v katerem sta pristopnina in uporabnina za mobilno banko Klikin že vključeni, aktivacijske kode pa vam bomo poslali takoj po sklenitvi paketa.

Omogoča pregled stanja in prometa, hitro plačevanje položnic, nakazilo denarja 24/7 kar prek GSM imenika z in-plačilom ter mnogo drugih naprednih funkcij.

Z mobilno banko Klikin prihranite čas za pomembnejše stvari.           

       Več o Klikinu

                

Mobilna denarnica NLB Pay

  

Po nakupih se odpravite kar z mobilno denarnico NLB Pay. Popolnoma brezplačno digitalizirajte svojo kartico in uporabljate najsodobnejši način plačevanja. Vse, kar potrebujete, je mobilni telefon z NFC in operacijskim sistemom Android (Lollipop 5.0 in višje).

Z NLB Pay lahko brezstično tudi dvigujete gotovino na bankomatih - v NLB Paketu Digitalni so že vključeni neomejeni dvigi gotovine na NLB Bankomatih in 2 brezplačna dviga na bankomatih drugih bank v Sloveniji. 

Več o NLB Pay

         

               

Želite in potrebujete več? 

Preverite ponudbo ostalih NLB Paketov, ki so vam na voljo v NLB Poslovalnicah. Ob prvem obisku poslovalnice boste morali izbrati račun ali enega izmed ostalih paketov v redni ponudbi banke, ki bo nadomestil vaš NLB Paket Digitalni. Preverite, med katerimi lahko izbirate.

  

Primerjava paketov