Splošne informacije o varstvu podatkov

V NLB nenehno razvijamo in izboljšujemo svoje storitve, ker želimo, da ustrezajo vašim potrebam. Zato nam zbiranje in obdelava nekaterih osebnih podatkov omogočata hitrejše in boljše prilagajanje vašim potrebam in željam, vam pa zagotavljata učinkovitejšo komunikacijo z nami in boljšo uporabniško izkušnjo.

Varovanje vaše zasebnosti nam je pomembno, zato vam želimo s temi informacijami pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo, katere postopke obdelave izvajamo ter kakšne so vaše pravice in kako jih lahko uveljavite.

Osebne podatke skrbno hranimo in varujemo, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. Zavezujemo se, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve. V vseh primerih bomo poskrbeli za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

Če želite prejemati uporabne nasvete in informacije o novostih in ugodnostih iz naše ponudbe, vas vabimo k izpolnitvi privolitve. 

Želim oddati privolitev

Kdo je odgovoren za upravljanje vaših osebnih podatkov?

Na koga se lahko obrnete za dodatna pojasnila ali informacije o obdelovanju osebnih podatkov, vključno z vašimi pravicami?
Kdaj lahko obdelujemo vaše osebne podatke?
Kako zbiramo vaše podatke in katere vrste osebnih podatkov obdelujemo?
Kdo lahko uporablja vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali NLB?
Kako obdelujemo vaše osebne podatke?

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Kakšne so vaše pravice glede varstva osebnih podatkov?
Lahko svojo privolitev prekličete ali omejite?

NLB si pridružuje pravico do sprememb ali dopolnitev teh Splošnih informacij za zagotavljanje skladnosti s predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Informacije so na voljo v vseh poslovalnicah NLB in na njeni spletni strani.

Za vse, kar ni posebej določeno s temi Splošnimi informacijami ali s pogodbo, ki sta jo sklenila banka in posameznik, veljajo določila veljavne zakonodaje.

Te Splošne informacije veljajo in se uporabljajo od 6. junija 2023 dalje.  

NLB d.d.

Vabljeni k ogledu videa Združenja bank o Splošni uredbi EU o varstvu podatkov.
 
gdpr 800 531

Videonadzor

Splošne informacije o videonadzoru

Skrita vsebina

Obdelava osebnih podatkov - za stranke NLB

Obrazec za oddajo, spremembo ali preklic privolitve

Z veseljem vas obveščamo o novostih, izboljšavah in storitvah, ki olajšajo vodenje in nadzorovanje vaših osebnih in poslovnih financ. Ob tem se sami odločate, katere podatke lahko obdelujemo in za kakšne namene jih lahko uporabljamo. 

V nadaljevanju opredeljeni nameni zajemajo vsebine, ki se nanašajo na NLB d.d., družbe NLB Skupine in pogodbene partnerje NLB d.d., pri čemer vaši podatki ne bodo posredovani tem družbam. 

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Vnesite celotno telefonsko številko, npr. 01 477 2000 oz. 031 111 222.
Podatek je obvezen.
Označi vse z da
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Splošno komuniciranje: Aktualne novice in splošno obveščanje o ponudbi, novostih, ugodnostih, dogodkih, nagradnih igrah in druge novice, pomembne za posamezni segment uporabnikov bančnih storitev in širšo javnost. Osebni podatki, ki jih obdelujemo za ta namen, vključujejo: ime, priimek, datum rojstva, naslov, kontaktne podatke ...
... ostale podatke, ki smo jih dobili iz naročil in pogodb za storitve, geolokacijske podatke, spletne piškotke, sociodemografske podatke ter podatke o kanalih in aplikacijah, ki jih posameznik uporablja.
Več
Obveščanje o ponudbi: Obveščanje o ponudbi storitev, aktualnih novostih in ugodnostih, prilagojenih vašim interesom in zanimanjem na podlagi profiliranja, ki ga banka uporablja za te namene. Osebni podatki, ki jih obdelujemo za ta namen, vključujejo: ime, priimek, datum rojstva, naslov, kontaktne podatke ...
... ostale podatke, ki smo jih dobili iz naročil in pogodb za storitve, informacije o posameznikovem imetništvu in uporabi storitev, geolokacijske podatke, spletne piškotke, podatke iz socialnih omrežij, sociodemografske podatke, ostale poslovne podatke banke o posamezniku, prometne podatke storitev v uporabi, vključno s transakcijskimi podatki ter podatke o kanalih in aplikacijah, ki jih posameznik uporablja.
Več
Anketiranje: Sodelovanje pri anketiranju in drugih vprašalnikih za preverjanje zadovoljstva in uporabe bančnih storitev, z namenom izboljšanja ponudbe. Osebni podatki, ki jih obdelujemo za ta namen, vključujejo: ime, priimek, datum rojstva, naslov, kontaktne podatke ...
... ostale podatke, ki smo jih dobili iz naročil in pogodb za storitve, geolokacijske podatke, spletne piškotke, sociodemografske podatke ter podatke o kanalih in aplikacijah, ki jih posameznik uporablja.
Več
Želim, da me obveščate prek:
 
Označi vse z da
Podatek je obvezen.
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Da
Ne
Podatek je obvezen.
Seznanjen sem, da lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov in da imam glede svojih osebnih podatkov pravico do seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora.
Izjavljam, da sem se seznanil z vsebino Splošnih informacij o obdelavi osebnih podatkov , ki vsebuje podrobnejše informacije o tem, kako NLB d.d. ravna z osebnimi podatki. 

Upravljavec osebnih podatkov: NLB d.d., Trg republike 2, 1000 Ljubljana     
Kontakt pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (DPO): dpo@nlb.si

Imate težave z izpolnjevanjem obrazca? Kliknite za pomoč  

Hvala za zaupanje in oddano privolitev.

Potrudili se bomo, da vas bomo obveščali o vsem pomembnem, kar sledi.

Vaše naročilo na elektronske izpiske je uspešno oddano. Na vpisani e-naslov boste prejeli potrditveno e-sporočilo, s katerim boste zaključili naročilo.

Naročilo na elektronske izpiske ni uspelo! Če želite prejemati elektronske izpiske, se lahko naročite tukaj .

Natisni ali shrani svojo privolitev

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!