Pogosta vprašanja - Osebna obravnava

Osebno bančništvo

Imetništvo NLB Zlatega računa ni pogoj za aktiviranje storitve NLB Premium Osebno. Ponudba brezplačno vključuje osebno obravnavo in osebnega bančnika.
Glede na vaše prihodke in stanje sredstev vam bo osebni bančnik svetoval, katera ponudba je za vas najprimernejša.

Ne. Do teh dveh ugodnosti ste upravičeni, če se odločite za preoblikovanje NLB Klasičnega računa v NLB Zlati račun in imate aktivirano storitev NLB Premium Osebno. NLB Zlati račun vam prinaša tudi druge ugodnosti (višji redni limit, ugodnosti pri poslovnih partnerjih, …. ).

Ne, ker ste plačo že dalj časa prejemali na NLB Klasični račun. Ponudba NLB Premium start je namenjena novim in obstoječim strankam, ko začnejo prejemati plačo ali pokojnino* in se odločijo za ponudbo NLB Premium Osebno. Podrobne pogoje si lahko preberete v Izvlečku iz NLB Tarife za prebivalstvo v poglavju NLB Posebna ponudba za fizične osebe »NLB Premium start«.
* Ne velja, če ste pred pokojnino že prejemali plačo.

Premium kontaktni center je brezplačna telefonska podpora bančnih svetovalcev, ki so strankam na posebni telefonski številki na voljo 7/24/365. Imetnikom plačilne kartice Premium Visa omogoča prednostno obravnavo v okviru Kontaktnega centra.

S klicem v Premium kontaktni center lahko:

  • pridobite informacije o koriščenju ponudbe;
  • dvignete začasni limit na plačilni kartici;
  • prejmete hitro asistenco pri izgubi ali kraji kartice in
  • brezplačno koristite vse storitve Teledoma.

Za koriščenje prednosti Premium kontaktnega centra vam ni treba storiti nič dodatnega. Ko ga boste potrebovali, samo pokličite, telefonsko številko pa najdete zapisano na svoji kartici Premium Visa.

Premium kontaktni center je ekskluzivna brezplačna ugodnost, ki jo ponujamo le strankam, ki so se v sklopu ponudbe Premium Osebno odločile tudi za plačilno kartico Premium Visa.

Privatno bančništvo

Oblikovanje naložbene strategije je odvisno od:
• vaših finančnih razmer;
• vašega odnosa do tveganja;
• vaših investicijskih načrtov in ciljev, ki jih želite s plemenitenjem premoženja doseči, ter
• izkušenj in znanja iz preteklih naložbenih odločitev.
 
Odnos do tveganja opredeljuje vašo pripravljenost vložiti sredstva v bolj ali manj tvegane naložbe. Pri nizko tveganih naložbah je donosnost znana vnaprej. Take naložbe zagotavljajo stabilno rast vloženih denarnih sredstev in so sorazmerno varne. Visoko tvegane naložbe pa puščajo vlagatelja v dvomih glede dosežene prihodnje donosnosti. Njihova vrednost v izbranem časovnem obdobju potencialno močno niha.

Vaši načrti o prihodnjih investicijah so lahko različni. Investirate lahko v stanovanje ali hišo, v lastno podjetje, v prestižne dobrine ali razmišljate celo o določeni stopnji finančne neodvisnosti. Izbira vrste naložb je močno odvisna od vaših potreb po sredstvih v prihodnosti.

Vaše pretekle naložbe so lahko bogat vir izkušenj. Sami najbolje veste, katere naložbe so se vam najbolje obrestovale in kakšno donosnost zahtevate od izbrane naložbe.

Na podlagi vprašalnika (ki temelji na teoretičnih izhodiščih vzorcev naložbenega obnašanja in je preverjen tudi v praksi) in posveta s privatnim bančnikom oblikujemo ustrezno naložbeno strategijo premoženja, ki bo ustrezala vašim željam in ciljem.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam in nam zaupajte svoje vprašanje ali mnenje.

Pišite nam

Skrita vsebina

Pišite nam in nam zaupajte svoje vprašanje ali mnenje

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Če želite prejeti odgovor, vnesite svoje kontaktne podatke.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vaše osebne podatke z obrazca bomo uporabili samo za posredovanje odgovora na vaše vprašanje. Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Zaradi varovanja zasebnosti v obrazec ne vpisujete svojih zaupnih podatkov, kot so PIN številka, številka kartice, številka osebnega računa ...

Hvala.