DOBRO JE VEDETI: NLB poslovalnice bodo 24. in 31. decembra odprte le do 12. ure

22. december 2020

Vse NLB Poslovalnice bodo na predpraznična dneva odprte po prilagojenem odpiralnem času, nekoliko spremenjen pa bo tudi urnik izvajanja domačih in čezmejnih plačilnih transakcij ter direktnih bremenitev SEPA.

V četrtek, 24. decembra, in v četrtek, 31. decembra 2018, bodo NLB Poslovalnice odprte do 12. ure. Podrobnejše informacije o spremenjenem urniku izvajanja domačih in čezmejnih plačilnih transakcij ter direktnih obremenitev SEPA v času božično-novoletnih praznikov, pa so dostopne tukaj.

Ker  se zavedamo, da nekateri poslovalnice težje obiščejo v dopoldanskem času, od začetka letošnjega decembra vse ponovno poslujejo po rednem urniku in so tako  na razpolago dlje časa, ob sredah tudi do 18. ure.

Najpomembnejši pa sta in bosta tudi v prihodnje varnost in zdravje tako zaposlenih kot naših strank, zato v poslovalnicah še naprej veljajo vsi preventivni zdravstveni ukrepi. Ne pozabite: vstopanje je posamično, le z masko, obvezno je razkuževanje rok ter seveda zadostna medosebna razdalja.

Na voljo smo vam 24/7

Sicer pa tudi v luči zdravstvenih okoliščin strankam še vedno svetujemo, da za opravljanje bančnih storitev raje uporabljajo spletno, mobilno ali telefonsko banko, kadarkoli pa se lahko po pomoč obrnejo tudi na naše strokovnjake iz NLB Kontaktnega centra. Ti so namreč na voljo 24/7, in sicer prek telefona 01 477 20 00, spletnega klepeta in video klica, prek katerega lahko opravijo tudi veliko bančnih opravil, ne da bi za to morali v poslovalnico. Na drugi strani ekrana stranke namreč pozdravi in svetuje bančnik z imenom in obrazom, pomaga pa lahko na enak način, kot za bančnim okencem.