Zaposlitev  

Z znanjem, zavzetostjo in karakterjem do uspeha!

V NLB se zavedamo, da so za naš uspeh ključni zaposleni, zato intenzivno vlagamo v njihovo znanje in dobrobit. Verjamemo, da je zadovoljen in učinkovit tisti zaposleni, ki zna po eni strani uskladiti zasebno in poslovno življenje, po drugi strani pa ve, da je njegov potencial prepoznan in cenjen. In prav temu posvečamo posebno pozornost – spodbujanju, usmerjanju in razvoju zaposlenih ter zagotavljanju podpore na njihovi poslovni poti. Sodelavcem ponujamo delo v profesionalnem okolju, kjer za njihov razvoj skrbi Izobraževalni center z več kot 40-letno tradicijo. Naša prizadevanja za njihovo dobrobit pa potrjujeta tudi certifikata Družini prijazno podjetje in Top Employer.

NLB smo torej ljudje, ki poznamo in razumemo panogo, v kateri delamo, razvijamo inovativne, strankam prilagojene produkte in storitve ter smo povezani z okoljem in regijo, v kateri živimo. Za nas namreč ni le točka na zemljevidu. Tu je naš dom.

Zakaj bi se pridružil NLB?

Smo skrbni mentorji svojim zaposlenim

Z izobraževanjem bomo poskrbeli za vaš strokovni in osebnostni razvoj. Imamo največji izobraževalni center za zaposlene, ki že več kot 40 let skrbi, da se zaposleni lahko dodatno izobražujejo doma in v tujini.

Spodbujamo razvoj kariere doma in v tujini

Omogočamo vam pridobitev dragocenih izkušenj in znanj. Kot zaposleni imate možnost menjave področja dela, ponujamo vam tudi možnost zaposlitve v kateri od naših družb v tujini.

Dosežke zaposlenih nagrajujemo

Imamo utečen sistem ocenjevanja in nagrajevanja delovne uspešnosti in če zastavljene cilje presegate, ste za dosežke nagrajeni tudi finančno.

Izkoristite lahko številne ugodnosti za zaposlene

Smo družini prijazno podjetje, v okviru katerega deluje tudi bančno športno društvo, velik pomen dajemo tudi zdravju, v sklopu Zdrava banka organiziramo delavnice, kjer vsak zaposleni lahko najde sebi primerno vsebino.

Držimo se reka »Na mladih svet stoji«

Posebno pozornost namenjamo mladim začetnikom.

Zaposleni boste v družbeno odgovornem podjetju

To dokazujemo s številnimi izpeljanimi projekti, spadamo pa tudi med najboljše delodajalce, zaradi česar smo prejeli prestižen mednarodni certifikat Top Employer.

Spadamo med najboljše delodajalce.

Odličnost naših pristopov dela z zaposlenimi potrjuje mednarodni certifikat Top Employer (najboljši delodajalec), ki ga je banka v letu 2021 prejela že šesto leto zapored. Certifikat potrjuje našo odličnost v kadrovskih praksah in pri ustvarjanju raznolikih delovnih možnostih za zaposlene po mednarodnih standardih.

Že 6. leto zapored

Kako poteka postopek zaposlitve v NLB 

1

Objava prostega delovnega mesta na različnih kanalih

2

Prijava

  • preko NLB portala (zaželjeno, da si kandidat ustvari profil)
  • priložen življenjepis in motivacijsko pismo
3

Selekcija kandidatov s strani NLB (lahko variira glede na profil zahtevosti)

  • pregled ustreznosti glede na zahteve
  • vabilo na razgovor
4

Intervjuji in ocenjevanje

  • zaposlitveni intervjuji (lahko več krogov)
  • psihološko testiranje in praktične naloge
  • izbor ustreznega kandidata - obvestilo o izbiri
5

Pre-boarding

vpogled v NLB življenje za razumevanje okolja

6

Zdravniški pregled in predložitev dokazov o izpolnjevanju pogojev za opravljanje dela

7

ZAPOSLITEV

8

Onboarding

pričetek strukturiranega uvajanja

KONTAKT

NLB d.d.

Sektor za upravljanje s kadri
Trg republike 2
SI - 1520 Ljubljana

T : (01) 476 35 44
F : (01) 251 03 60
E : kadrovska@nlb.si

      
Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!