Zaposlitev za vse, kar si  

Kot ponosni prejemniki prestižnega certifikata Top Employer Slovenija in družini prijazno podjetje nenehno skrbimo za osebnostno in poslovno rast naših zaposlenih.  Ti posebej cenijo, da imajo na voljo neskončne priložnosti za učenje.

Prosta delovna mesta

Soustvarjajte regijo priložnosti z nami

To je svet priložnosti. Za vse, ki ne pristajate na rutino in se ne bojite novih izzivov. Za vse, ki ste radi del velikih zgodb in veste, da se te ne napišejo same. Razvijajte svoje potenciale, nadgradite svoje znanje in se skupaj z nami podajte novim zmagam naproti.

Tukaj lahko soustvarjate regijo priložnosti in finančne trende prihodnosti, napredujete z izvrstnimi kariernimi možnostmi. Stremimo k opolnomočenju, krepljenju kompetenc, omogočanju pridobivanja raznovrstnih izkušenj v dinamičnih delovnih procesih, z najsodobnejšimi tehnologijami. Z zavedanjem, da je vsak posameznik ključen za uspeh vseh, kar dokazuje tudi 8 zaporednih nazivov Top Employer. Začnite novo poglavje v spodbudnem in vključujočem okolju, z izkušenimi mentorji in izjemno ekipo.

 

Zakaj bi se pridružil NLB?

Smo skrbni mentorji svojim zaposlenim

Z izobraževanjem bomo poskrbeli za vaš strokovni in osebnostni razvoj. Imamo največji izobraževalni center za zaposlene, ki že več kot 40 let skrbi, da se zaposleni lahko dodatno izobražujejo doma in v tujini.

Spodbujamo razvoj kariere doma in v tujini

Omogočamo vam pridobitev dragocenih izkušenj in znanj. Kot zaposleni imate možnost menjave področja dela, ponujamo vam tudi možnost zaposlitve v kateri od naših družb v tujini.

Dosežke zaposlenih nagrajujemo

Imamo utečen sistem ocenjevanja in nagrajevanja delovne uspešnosti in če zastavljene cilje presegate, ste za dosežke nagrajeni tudi finančno.

Izkoristite lahko številne ugodnosti za zaposlene

Smo družini prijazno podjetje, v okviru katerega deluje tudi bančno športno društvo, velik pomen dajemo tudi zdravju, v sklopu Zdrava banka organiziramo delavnice, kjer vsak zaposleni lahko najde sebi primerno vsebino.

Držimo se reka »Na mladih svet stoji«

Posebno pozornost namenjamo mladim začetnikom.

Zaposleni boste v družbeno odgovornem podjetju

To dokazujemo s številnimi izpeljanimi projekti, spadamo pa tudi med najboljše delodajalce, zaradi česar smo prejeli prestižen mednarodni certifikat Top Employer.

Spadamo med najboljše delodajalce

Odličnost naših pristopov dela z zaposlenimi potrjuje mednarodni certifikat Top Employer (najboljši delodajalec), ki ga je banka v letu 2023 prejela že osmo leto zapored. Certifikat potrjuje našo odličnost v kadrovskih praksah in pri ustvarjanju raznolikih delovnih možnostih za zaposlene po mednarodnih standardih.

Že 9. leto zapored

Kako poteka postopek zaposlitve v NLB 

1

Objava prostega delovnega mesta na različnih kanalih

2

Prijava

  • preko NLB portala (zaželjeno, da si kandidat ustvari profil)
  • priložen življenjepis in motivacijsko pismo
3

Selekcija kandidatov s strani NLB (lahko variira glede na profil zahtevosti)

  • pregled ustreznosti glede na zahteve
  • vabilo na razgovor
4

Intervjuji in ocenjevanje

  • zaposlitveni intervjuji (lahko več krogov)
  • psihološko testiranje in praktične naloge
  • izbor ustreznega kandidata - obvestilo o izbiri
5

Pre-boarding

vpogled v NLB življenje za razumevanje okolja

6

Zdravniški pregled in predložitev dokazov o izpolnjevanju pogojev za opravljanje dela

7

ZAPOSLITEV

8

Onboarding

pričetek strukturiranega uvajanja

KONTAKT

NLB d.d.

Upravljanje s kadri in razvoj organizacije
Trg republike 2
SI - 1520 Ljubljana

T : (01) 476 35 44
F : (01) 251 03 60
E : kadrovska@nlb.si

      
Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!