Dogodki za vlagatelje

Spletna predstavitev finančnih rezultatov za četrto četrtletje 2023 in ključnih nerevidiranih podatkov za 2023

Vabimo vas da se pridružite spletni predstavitvi Finančnih rezultatov NLB Skupine za četro četrtletje 2023 in ključnih nerevidiranih podatkov za l. 2023.

Datum:   Četrtek, 22. februar 2024      

Čas:    16:00 (CEST - slovenski čas)

            17:00 (EEST)

            15:00 (UK)

             10:00 am (NY)

Čas trajanja:   Spletna predstavitev bo predvidoma trajala 90 minut. Gledalci in poslušalci bodo imeli možnost, da po predstavitvi rezultatov tudi sami postavijo vprašanja.

Spletna predstavitev:

Spletna predstavitev bo potekala v živo, spremljate pa jo lahko s pritiskom na spodnji gumb: 

Registracija za spletno predstavitev

Povezava preko telefona:

Za audio predstavitev vas prosimo, da se pred dogodkom registrirate preko spodnjega gumba:

Registracija za audio predstavitev

Za spremljanje audio predstavitve prosimo uporabite eno od spodnjih telefonskih številk:

Gledalci in poslušalci iz drugih držav lahko izberejo katerokoli številko iz zgornjega nabora (prosimo pokličite 5-10 minut pred začetkom spletne predstavitve).

Q&A:

Po predstavitvi rezultatov lahko svoja vprašanja oddate pisno preko komunikacijskega okna na spletni strani ali pa preko telefona s pritiskom na *1. 

V primeru težav vas prosimo, da pokličete na telefon: + 30 210 9460803.

KNJIGOVODSKA VREDNOST DELNICE

30. 9. 2023

NLB Skupina: 132,6 EUR

KONTAKT

Valerija Pešec
Vodja Odnosov z investitorji
T: +386 1 476 9122
E: valerija.pesec@nlb.si

Odnosi z vlagatelji
E: IR@nlb.si

Peter Jenčič
Odnosi z investitorji

T: +386 1 476 2620
E: peter.jencic@nlb.si

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!