gif1

   

S ponosom napovedujemo drugi Dan vlagateljev NLB, ki bo v četrtek, 9. maja 2024, v Grand Hotelu Union Eurostars v Ljubljani.

Dan pozneje, v petek, 10. maja 2024, bo Dnevu vlagateljev sledila Slovenska in hrvaška investicijska konferenca, ki bo potekala v NLB Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani.

V fokusu Dne vlagateljev NLB bo predvsem predstavitev nove poslovne strategije in vizije NLB in NLB Skupine do leta 2030; Slovenska in hrvaška investicijska konferenca pa bo priložnost, da se zainteresirani vlagatelji srečajo z nekaterimi vodilnimi podjetji s teh dveh trgov.

Veselimo se, da bomo lahko znova pozdravili finančne strokovnjake, vlagatelje in analitike z vsega sveta ter predstavnike ključnih podjetij iz regije.

Kako se lahko registrirate 

Registracija je preprosta. Vse, kar morate storiti, je da med spodnjimi gumbi izberete želeno možnost in izpolnite obrazec.

Za lažjo odločitev si lahko na tej povezavi ogledate agendo Dne vlagateljev NLB, na tej povezavi pa lahko spoznate podjetja, ki se bodo predstavila na Slovenski in hrvaški investicijski konferenci.

Vašo prijavo bomo potrdili v nekaj dneh, nato pa vam bomo posredovali vse relevantne informacije, vključno, denimo, s predlogi za namestitev, spletno povezavo ipd. Z vsemi morebitnimi vprašanji pa se lahko kadar koli obrnete na eno od oseb, navedenih na dnu strani.

      

KNJIGOVODSKA VREDNOST DELNICE

30. 9. 2023

NLB Skupina: 132,6 EUR

KONTAKT

Valerija Pešec
Vodja Odnosov z vlagatelji
T: +386 41 381 824
E: valerija.pesec@nlb.si

Peter Jenčič
Odnosi z vlagatelji
T: + 386 51 444 923
E: peter.jencic@nlb.si

Maja Jaklič 
Korporativno komuniciranje 
T: + 386 51 610 816
E: maja.jaklic@nlb.si

Luka Brlan 
Mediji in korporativno komuniciranje
T: + 386 41 442 541
E: luka.brlan@nlb.si
Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!