#OkvirPomoči

S podporo malih lahko naredimo veliko. Za lokalne male podjetnike smo stopili skupaj in sestavili #OkvirPomoči, znotraj katerega jim bomo podarili oglasni prostor.

Preberite več

Smo družbeno odgovorni

Predstavitveni video NLB Skupine

Ljubljana, september 2019

Na bankomat kar z NLB Pay

Ljubljana, april 2019

Sporočila za javnost

25. maj 2020
V NLB smo naredili nov korak v smeri naprednih digitalnih rešitev in strankam olajšali izkušnjo naročanja nove številke PIN. Prvi v Sloveniji jim namreč omogočamo, da številko PIN prejmejo kar z SMS sporočilom.
25. maj 2020
Ob skorajšnjem zaključku epidemije bolezni COVID-19 smo znova odprli nekaj NLB poslovalnic, ki so bile zadnje tedne zaprte. Tako kot v vseh naših poslovalnicah pa tudi v teh še naprej veljajo nekateri preventivni zdravstveni ukrepi.
18. maj 2020
Slovenija je dežela podjetnih ljudi. Skoraj polovica vseh delovno aktivnih je zaposlenih v mikro in malih podjetjih, ki pa bodo za vnovičen zagon po »korona časih« potrebovala največ spodbude. To bomo priskrbeli tudi s projektom Okvir pomoči.

Poslovanje NLB Skupine

NLB Skupina je v prvih treh mesecih letošnjega leta ustvarila 18,3 milijona evrov čistega dobička, kar je 39,6 milijona evrov manj kot v enakem obdobju lani, zlasti zaradi oblikovanja kreditnih oslabitev in rezervacij, vezanih na izbruh epidemije koronavirusa.

Za vlagatelje     O NLB Skupini

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Letno poročilo 2019

Medletno poročilo - marec 2020

Posnetek predstavitve medletnih finančnih izkazov 1Q 2020

Pridružite se nam

         Že 5. leto zapored.

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.