Dom je tam, kjer so ljudje, ki nam pomenijo največ

Naš dom je v tej regiji. 

Z vami, med vami. 

   

     

     

Poslovanje NLB Skupine

Rezultati poslovanja NLB Skupine v prvi polovici leta kažejo, da je Skupina na dobri poti, da doseže napovedi za leto 2021, saj je ustvarila 139,8 milijona evrov dobička po davkih (66,1 milijona evrov več kot v enakem obdobju lani), k čemur je vidni del prispevala skupina Komercijalne banke.

»S poslovnimi rezultati NLB Skupine v prvih šestih mesecih leta 2021 smo res zadovoljni. Okrepljen kapitalski in likvidnostni položaj na eni strani zagotavlja upravičevanje pričakovanj naših deležnikov, saj smo jim že izplačali prvi obrok dividend, predvidenih za leto 2021, na drugi strani pa nam omogoča nenehno iskanje novih priložnosti za rast,« poudarja predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak in dodaja: »Še naprej si bomo prizadevali za povečanje prihodkov s spodbujanjem rasti posojil in tržnih deležev, krepitvijo poslovanja in nadaljnjim raziskovanjem priložnosti za prevzeme in združitve v naši domači regiji.« 

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu - tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.

Sporočila za javnost

15. sep 2021
Zagotoviti nemoteno opravljanje bančnih storitev, ob tem pa poskrbeti za varnost in zdravje strank in zaposlenih, je v zaostrenih zdravstvenih okoliščinah naša ključna naloga.
12. sep 2021
Minuli petek je na nas pustil močan vtis. Na 30. Sofu so nam namreč podelili veliko priznanje – nagrado za Oglaševalca leta 2020.
6. sep 2021
Ta trend v NLB opažamo že dlje časa – stranke vse pogosteje uporabljajo digitalne načine poslovanja, saj so enostavni in priročni ter na voljo kjer koli in kadar koli.

Tu je naš dom 

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Poročilo NLB Skupine o trajnostnem
poslovanju v letu 2020
 

iskalci zaposlitve

Pridružite se nam 

Z znanjem, zavzetostjo in karakterjem do uspeha!

Zaposlitev v NLB

         Že 6. leto zapored.

        Podpisnica načel za odgovorno bančništvo

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.