Dom je tam, kjer so ljudje, ki nam pomenijo največ

Naš dom je v tej regiji. 

Z vami, med vami. 

   

     

     

Poslovanje NLB Skupine

Okrevanje gospodarstva, stabilna zasebna potrošnja in veliko povpraševanje po posojilih so spodbudili tudi poslovanje NLB Skupine, ki je tako zabeležila še eno uspešno četrtletje, na katerega je naraščajoča zaskrbljenost zaradi zdravstvenih razmer vplivala minimalno ali pa sploh ne. NLB Skupina je ustvarila 205,5 milijona evrov dobička po davkih (100,9 milijona oz. 96 % več kot v enakem obdobju lani) in je tako na dobri poti, da letos v glavnih kategorijah preseže načrtovane cilje. Na podlagi dobrega poslovanja in ugodnega poslovnega okolja zato NLB Skupina izboljšuje napoved za leto 2021. 

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu - tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.

Sporočila za javnost

30. nov 2021
Ob tej priložnosti vse zainteresirane vlagatelje obveščamo, da bo NLB Skupina v četrtek, 12. maja 2022 v Beogradu gostila svoj prvi Dan vlagateljev.
22. nov 2021
V pogodbah, pri katerih se za izračun obresti uporablja referenčna obrestna mera CHF LIBOR, se bo kot nadomestna referenčna obrestna mera začel uporabljati SARON.
17. nov 2021
Že veste, kaj vse se bo znašlo v nakupovalni košarici na praznik nakupov, t. i. črni petek? Prva naj bo vsekakor mobilna denarnica NLB Pay.

Tu je naš dom 

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Poročilo NLB Skupine o trajnostnem
poslovanju v letu 2020
 

iskalci zaposlitve

Pridružite se nam 

Z znanjem, zavzetostjo in karakterjem do uspeha!

Zaposlitev v NLB

         Že 6. leto zapored.

        Podpisnica načel za odgovorno bančništvo

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!