Smernice za sodelovanje z mediji

Zavedamo se, da so urejeni in dvosmerni odnosi z vsemi deležniki ključnega pomena za gradnjo podobe NLB in NLB Skupine, tako interno kot tudi v javnosti.

Odnose z mediji in ostalimi strokovnimi javnostmi izvajamo strokovno in načrtno ter s tem uresničujemo postavljene poslovne in iz njih izpeljane komunikacijske cilje. Odnos med banko in mediji temelji na odprtem in profesionalnem sodelovanju obeh strani, kar pomeni, da tako novinarji kot predstavniki NLB Skupine spoštujejo pravila, ki jim jih narekuje njihov profesionalni status.

Pravica do informacije in svobode izražanja je ena od temeljnih človekovih pravic. S tem v mislih je naš cilj, da na vsa novinarska vprašanja odgovorimo profesionalno, korektno in ažurno. Za pridobivanje informacij se v oddelku Odnosi z javnostmi in družbenimi mediji obrnemo na strokovne službe v NLB. Zato je čas, ki ga potrebujemo za odgovore, odvisen od zahtevnosti vprašanj in razpoložljivosti naših strokovnjakov. Novinarje prosimo, da upoštevajo, da bomo na vprašanje odgovorili v najmanj 24 urah (oz. naslednji delovni dan v primeru praznika ali dela prostega dne). V primeru zahtevnejših vprašanj pa jih bomo obvestili o predvidenem roku za odgovor, ki pa ne bo presegal sedmih delovnih dni od prejema vprašanja.

OSTANITE NA TEKOČEM
KONTAKT

Mojca Strojan
Komuniciranje
T: (01) 476 51 21
E : oj@nlb.si

Kontaktni center
T : (01) 477 20 00
E : info@nlb.si

Skrita vsebina

Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih informacijah in dogodkih iz NLB.

Pošlji