Želite nastaviti vstopno stran za Podjetja kot privzeto vstopno stran?

Izjava o varstvu osebnih podatkov

NLB d.d spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene s svojega spletnega mesta, varovala v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in neželeno komunikacijo.

Uporabnik, ki preko spletnega mesta vnese svoje osebne podatke v spletni obrazec z namenom povpraševanja po bančnem produktu oziroma storitvi, daje osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje banki, da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke, ki jih vodi v zbirkah osebnih podatkov.

Uporabnik spletnega mesta je seznanjen in se strinja, da bo banka njegove osebne podatke uporabila za namen vzpostavitve kontakta z uporabnikom, priprave ponudbe in da lahko banka njegove osebne podatke (vključno z elektronskim naslovom in/ali telefonsko številko) uporabi tudi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja, izvedbo analiz podatkov za statistične in tržne raziskave ter obveščanje.

Uporabnik je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov info@nlb.si od banke kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja določene v tej izjavi. Banka bo v 15 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečila nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter ga o tem v petih dneh obvestila.