Dom je tam, kjer so ljudje, ki nam pomenijo največ.

Naš dom je v tej regiji. Z vami, med vami.

Smo družbeno odgovorni

Tu je naš dom 

Tu smo za vas 24/7

Sporočila za javnost

22. jan 2021
Zainteresirano javnost v sredo, 24. februarja 2021, ob 15. uri vabimo k poslušanju spletne predstavitve ključnih nerevidiranih rezultatov za leto 2020 in podrobnosti nakupa Komercijalne banke.
22. jan 2021
Svet delavcev Nove Ljubljanske banke d.d. je sporočil, da je za članico Nadzornega sveta NLB d.d. - predstavnico delavcev izvolil Tadejo Žbontar Rems.
30. dec 2020
Družine rastejo in se širijo, tudi naša. Veseli nas, da lahko v naši družini - NLB Skupini - zaželimo prisrčno in iskreno dobrodošlico našim novim kolegom iz Komercijalne banke.

Poslovanje NLB Skupine

Po prvem polletju, zaznamovanem s pandemijo Covid-19, ki je močno vplivala tako na svetovno gospodarstvo kot na naše vsakodnevno življenje, poslovni rezultati dokazujejo kapitalsko in likvidnostno robustnost naše Skupine, predvsem pa izredno odziven in odgovoren odnos do ključnih deležnikov, še posebej strank in zaposlenih.

V prvih šestih mesecih leta 2020 je NLB Skupina ustvarila čisti dobiček v višini 73,7 milijona evrov. Hčerinske banke iz Jugovzhodne Evrope so prav tako poslovale uspešno in v prvem polletju 2020 k dobičku Skupine pred davki prispevale 40 odstotkov.     

Za vlagatelje     O NLB Skupini

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Tretje četrtletje 2020                          Letno poročilo 2019

Predstavitev poslovnih rezultatov - Q3 2020

Pridružite se nam

         Že 5. leto zapored.

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.