Tu je naš dom. V regiji, polni priložnosti

Tu so naše družine, prijatelji, sodelavci, sosedje, športniki, za katere navijamo, gostitelji, ki vedo, kakšno kavo imamo najraje … Vse to je naš dom in vanj srčno verjamemo. Zato lahko prepoznamo vaš potencial in razumemo vašo predanost, ko je ne razume nihče drug. Zato tudi vemo, da si zaslužite vsako priložnost.

Za svoj dom želimo poskrbeti po najboljših močeh ter omogočiti boljše življenje in lepšo prihodnost. Saj tam, kjer drugi vidijo zgolj točko na zemljevidu, mi vidimo regijo, polno priložnosti.

     

Poslovanje NLB Skupine

NLB Skupina je v letu 2023 ustvarila 550,7 milijonov evrov dobička po obdavčitvi,  obenem pa nadaljevala z odgovornim ravnanjem ter z dobro pretehtanim strateškim načrtovanjem in s svojimi poslovnimi odločitvami postavila temelje za stabilno, v rast usmerjeno in vzdržno dobičkonosno poslovanje tudi v prihodnje. Poleg tega je z donacijami in sponzorstvi podpirala humanitarne, zdravstvene, kulturne, športne in druge podjeme v družbi, s čimer še naprej ustvarja boljše sledi in prispeva k izboljšanju kakovosti življenja v naši domači regiji.   

Dobiček po davkih v mio EUR

Čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost v NLB Skupini 

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu – tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.       

Sporočila za javnost

18. apr 2024
Z današnjo posaditvijo lipe ob Čebelarskem centru Slovenije na Brdu pri Lukovici sta NLB in Čebelarska zveza Slovenije simbolno pričeli dvoletno partnerstvo.
11. apr 2024
Leto 2023 je bilo za NLB Skupino resnično še eno leto, ki si ga bomo zapomnili – leto, v katerem je Skupina dosegla občudovanja vredne rezultate, hkrati pa še naprej delovala odgovorno ter s svojim strateškim fokusom in poslovnimi
9. apr 2024
Na tradicionalnem letnem dogodku NAJ SKLADI 2024, ki jih organizira revija Moje finance, so NLB Skladi prejeli dvanajst nagrad.

Pridružite se nam pri soustvarjanju regije priložnosti

  

Kot ponosni prejemniki prestižnega certifikata Top Employer Slovenija in družini prijazno podjetje nenehno skrbimo za osebnostno in poslovno rast naših zaposlenih.  Ti posebej cenijo, da imajo na voljo neskončne priložnosti za učenje.

Zaposlitev v NLB

         Že 9. leto zapored.

        Podpisnica načel za odgovorno bančništvo
Skrita vsebina
Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!