Center inovativnega podjetništva

Povezujemo podjetne.

Gregor Sakovič
vodja centra

NLB d.d., Ljubljana, NLB Kontaktni center - Center inovativnega podjetništva
Trg republike 2, 1520 Ljubljana

T: 01 476 31 49
F: 01 476 23 26
E: gregor.sakovic@nlb.si

»Verjamemo, da je podjetništvo veter v jadra razvoja družbe. Zato smo ustanovili Center inovativnega podjetništva. Za vse podjetne, podjetnike in tiste, ki to šele nameravate postati.

Ker povezovanje vedno prinaša boljše rezultate, ne ponujamo le svojega znanja in bančnih produktov, ampak smo k sodelovanju povabili številne partnerje, ki podjetjem nudijo koristne informacije, nova znanja, poslovne storitve in vire financiranja. 

Tako je v središču Ljubljane nastalo celovito podporno okolje, ki bo imelo širši družbeni učinek na podjetništvo v Sloveniji in bo banko predstavilo kot gonilno silo družbenega napredka z jasno vizijo njene družbene odgovornosti. Okolje, ki podjetnikom omogoča, da poslovanje prestavite v višjo prestavo. Vsako leto se bo odvilo najmanj 45 podjetniških dogodkov in 27 izobraževalnih programov o podjetništvu, financah in še čem. Podjetniki začetniki lahko na enem mestu ustanovite podjetje in odprete poslovni račun. Izkoristite lahko tudi možnost brezplačne uporabe prostorov za sestanke, delavnice in srečanja. Za bistrejše misli sta v našem 'coffee loungeu' na voljo tudi kava in čaj. Dobrodošli!«

Gregor Sakovič
vodja centra

Posvetujte se z nami

V Centru inovativnega podjetništva so na voljo prijazni svetovalci, ki zagotavljajo celovito bančno-finančno in drugo strokovno podporo v vseh fazah življenjskega cikla podjetja. Ne glede na to, ali ste v fazi ustanavljanja oziroma zagona, rasti in razvoja ali preoblikovanja podjetja - če želite, nas pokličite in dogovorili se bomo za sestanek.

 Naročite se na sestanek 

Kaj je Center inovativnega podjetništva?

Center inovativnega podjetništva je prvi primer dobre bančne prakse oblikovanja podpornega podjetniškega okolja v sodelovanju s partnerskimi organizacijami v Sloveniji. Podjetnikom na enem mestu nudimo celoten bančni servis in bančno-finančna svetovanja ter v povezavi s partnerji tudi druga strokovna svetovanja in podporne storitve. Omogočamo pridobitev podjetniških in finančnih strokovnih znanj, poleg tega pa v kratkem tudi dostop do mreže podjetniških mentorjev ter urejeno računovodsko in pravno podporo, v prihodnje pa še lažji dostop do zagonskih investicij ter iskanje alternativnih virov financiranja v Sloveniji in tujini. 

V središču Ljubljane ponujamo urejen in miren prostor za vaša srečanja s partnerji. Prostor, ki ga lahko uporabite kot mobilno pisarno z vso potrebno pisarniško infrastrukturo (komunikacijska oprema, tiskalnik, optični bralnik idr). Dobrodošli na virtualnem sprehodu!

Komu je namenjen?

Vsem podjetnikom, ki se že srečujete s poslovnimi izzivi, in tudi tistim, ki šele razmišljate o vstopu na podjetniško pot.

Kaj nudi?

 • Na enem mestu lahko ustanovite d.o.o. ali s.p. preko partnerske SPOT točke OZS, odprete poslovni račun ter izkoristite ugodni NLB Poslovni paket  obenem pa imate tudi možnost odprtja osebnega računa (za osebni namen).
 • Individualno bančno-finančno svetovanje v posameznih življenjskih fazah podjetja in v povezavi s partnerji tudi druga strokovna svetovanja.
 • Brezplačno uporabo prostorov za poslovne stranke - za poslovne sestanke, delavnice in konference.
 • Izobraževalne programe z bančno-finančnega in drugih strokovnih področij.
 • Podjetniške dogodke v lastni izvedbi ali v sodelovanju s partnerji.
 • Podjetniško galerijo za razstavljanje inovativnih podjetniških izdelkov.
 • Podjetniško knjižnico za priložnostna raziskovanja in strokovna branja.

Ustanovitev podjetja in odprtje poslovnega računa na enem mestu

Na enem mestu zagotavljamo celovito podporo na začetku podjetniške poti: ustanovitev podjetja ali s.p. preko partnerske SPOT točke OZS s podjetniškim svetovanjem (vsak torek in četrtek med 9.00 in 16.00 uro) in odprtje poslovnega računa oziroma ugodnega Poslovnega paketapo želji pa vam odpremo tudi osebni račun (za osebni namen).  

Individualno poslovno svetovanje

Na voljo smo za brezplačna bančno-finančna svetovanja na različnih področjih, povezanih z delovanjem podjetja. Ne glede na to, v katerem življenjskem ciklu na poslovni poti je vaše podjetje – ustanovitev oziroma zagon, rast in razvoj ali preoblikovanje –, skupaj poiščemo prave rešitve za vas. V povezovanju s partnerji pripravljamo tudi druga strokovna svetovanja.

Podjetniško izobraževanje

Za vas organiziramo številna brezplačna izobraževanja za pridobitev podjetniških, finančnih in drugih strokovnih znanj. Poleg rednih tedenskih delavnic z aktualnimi temami z bančno-finančnega področja bomo organizirali NLB Podjetniško akademijo. V sodelovanju s partnerji bomo pripravili tudi druge strokovne izobraževalne programe.

Podjetniško povezovanje s podjetniškimi dogodki

Naša celovita podpora podjetjem obsega tudi podjetniško povezovanje z lastnimi in partnerskimi dogodki.

Podjetniška galerija

V podjetniški galeriji boste podjetniki lahko razstavljali svoje inovativne izdelke, prototipe ali umetnine.

Brezplačna uporaba prostorov

Da bi pospešili razvoj malega gospodarstva in podjetništva, ponujamo poslovnim strankam brezplačno uporabo prostorov za individualno delo, poslovne sestanke, delavnice in srečanja. Izbirate lahko med:

- DVORANAMA:

 • mala dvorana za 40 oseb in velika dvorana za 170 oseb;
 • odprt, dinamičen, večnamenski prostor, ki se lahko pregradi, namenjen dogodkom, srečanjem in kongresom;
 • sodobna in uporabniku prijazna tehnična oprema;
 • potrebna vnaprejšnja rezervacija.

- USTVARJALNICO:

 • sodobno tehnično opremljen prostor za delavnice in sestanke za 15 oseb;
 • brezplačno na voljo: wi-fi povezava, fotokopirni stroj, tiskalnik itd.;
 • potrebna vnaprejšnja rezervacija.

- SESTANKOVALNICAMI:

 • štirje manjši prostori (za 2, 4, 6 in 8 oseb), v katerih se lahko posvetite individualnemu delu, organizirate poslovne sestanke, konferenčne klice, ipd;
 • brezplačno na voljo: wi-fi povezava, fotokopirni stroj, tiskalnik itd.;
 • najdaljši čas uporabe je dve uri, potrebna vnaprejšnja rezervacija.

NLB d.d. si pridržuje pravico da kadarkoli prekliče vašo rezervacijo iz objektivnih razlogov ali zaradi nastanka višje sile, predvsem a ne izključno kadar bi lahko bilo ogroženo zdravje in/ali življenje uporabnikov prostorov, ki jih želite rezervirati.

Koledar dogodkov

Prikaži kot: koledar seznam
Prebivalstvo
Podjetja
Prikaži:
nalagam ...
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
Pregled vseh dogodkov NLB za pravne osebe in fizične osebe si lahko ogledate tukaj.

Predstavite svoje zgodbe v podjetniški galeriji

V podjetniški galeriji Centra inovativnega podjetništva lahko brezplačno razstavite svojo zgodbo, izdelek ali storitev. Oglejte si nekaj zgodb preteklih razstav in tudi vi izkoristite razstavni prostor in izložbene galerije ter vzbudite pozornost potencialnih strank. Vabljeni!

Podjetje in projekt

V ekipi verjamejo, da je pri težavah s hrbtenico edina prava pot preventiva, zato so izdelali edinstven otroški stol za aktivno sedenje na svetu – Mushy by Active Chair. Otrok z uporabo stolčka Mushy nezavedno ohranja naraven razvoj hrbtenice, kar preprečuje, da bi prišlo do prezgodnje okvare medvretenčnih ploščic, izboljša ravnotežje, koncentracijo in koordinacijo.

Predstavitev zgodbe

Gre za prvi stol na svetu, ki je konstruiran tako, da naravno, brez škodljivih vzmeti ali uteži, sili uporabnika v pravilno držo ves čas s krožnim gibanjem sedeža v vseh smereh. Zasnova stola je patentirana, testirana na Inštitutu za kineziološke raziskave ter podprta s strani Pedokinetike®.

»Seveda ne trdimo, da je sedenje zdravo. Ravno nasprotno – otroci se morajo več gibati!« izpostavlja Sebastjan. »Vendar še vedno kar nekaj časa presedijo, zato je pomembno, da če že sedijo, sedijo na stolčku, ki dejansko skrbi za njihovo zdravo držo, boljšo koncentracijo in ravnotežje. Odlične povratne informacije staršev, katerih otroci že več mesecev uporabljajo naše stolčke, to tudi potrjujejo, kar nam daje zagon za nadaljnje delovanje.«

Več

Spletna stran: www.activechair.eu

Podjetje in projekt

Zavod Mimi in Jojo je družinski projekt, ki se ukvarja z izdelovanjem igrač, ki spodbujajo razvoj otrokove domišljije in čustveni razvoj. Za izdelavo uporabljajo lokalne visokokakovostne certificirane tkanine, kot tudi preostanke bombaža, ki bi ga drugače lokalna tekstilna idustrija zavrgla, igrače pa prihajajo izpod rok težje zaposljivih ciljnih skupin.

Predstavitev zgodbe

Mlada starša sta na trgu opazila ponavljajoči se problem, problem pomanjkanja dobrih igrač. Igrač, ki otrokom prinašajo pozitivno sporočilo in vrednote, ki spodbujajo razvoj njihove domišljije in pomagajo v čustvenem razvoju. Združila sta moči in na podlagi psiholoških in pedagoških usmeritev razvila serijo igrač pod lastno blagovno znamko Mimice. Mimice so dobri junaki, ki otroke in njihove starše popeljejo v svet vrednot, v svet ljubezni in spoštovanja. Vsaka igrača je ročno izdelana in unikatna, saj ima prav vsaka svoj lasten obraz. Pri izdelavi uporabljajo varne lokalne materiale, ki so testirani in imajo vse potrebne certifikate. Pozitivne vrednote prenašajo tudi v svoje poslovanje, saj sodelujejo s številnimi težko zaposljivimi skupinami.

Več

Spletna stran: www.mimiceco.com

Podjetje in projekt

Podjetje Petris se ukvarja z izdelavo okolju prijaznih lesenih božičnih dreves in okraskov pod lastno blagovno znamko Xmas3. Drevesa so sodobne in preproste oblike s kančkom tradicije. Izdelana so ročno iz vrhunskega slovenskega lesa. Xmas3 okraski in svetlobne dekoracije za drevesa so drugačni, izvirni in inovativni.

Predstavitev zgodbe

Xmas3, leseno božično drevo, je ideja in plod slovenske oblikovalke Rade Kos, ki jo že od rojstva navdihujejo naravni materiali in ljubezen do narave. V sožitju z naravo in odgovornostjo do okolja, tradicije in rokodelcev, izdelujejo svoje božično drevo, Xmas3, ročno. Odlikuje ga preprosta, edinstvena, inovativna in moderna oblika. Za izdelavo uporabljajo vrhunski slovenski les, božično drevo pa je okolju prijazen izdelek. Zaradi domišljene zasnove ga lahko okrasite po lastnem okusu in željah ter se predate trenutnemu navdihu ali prostoru, ki vas obkroža. Xmas3 lahko okrasite minimalistično, ga obdate z bogatimi prazničnimi božičnimi okraski, ali pa ga okrasite z dišečimi medenjaki. Njihova zgodba navdihuje številne ljudi, zato je Xmas3 postal prepoznaven po vsem svetu.

Več

Spletna stran: www.xmas3.eu 

Podjetje in projekt

3S design je družinsko podjetje, ki se ukvarja z arhitekturo, zunanjo in notranjo opremo, ter produktnim oblikovanjem. Izdelujejo praktično pohištvo lastne blagovne znamke za potrebe sodobnega bivanja. Izdelki so vsakodnevno uporabni, modularni ter jih uporabnik lahko, z različnimi kombinacijami, prilagaja obstoječi opremi. Uporabljajo naravne, trpežne materiale, ki so enostavni za vzdrževanje.

Predstavitev zgodbe Inovativno zasnovano pohištvo je odgovor na spreminjajoče potrebe uporabnikov. Glede na potrebe lahko uporabnik sam  prilagaja obliko in funkcijo svojega pohištva. Blagovna znamka STEELLINE_magnet je bila načrtovana z mislijo: »Mesto za vse in vse na svojem mestu«. Osnova sistema je 3mm debela kovinska plošča različnih dimenzij, ki jo pričvrstite (prilepite) na steno, nanjo pa z magneti pritrdite vrsto modulnih poličk, držal in obešal. Sistem je zaradi pritrditve z magneti popolnoma prilagodljiv potrebam uporabnika, posamezne elemente enostavno prestavljate po osnovni plošči, brez uporabe kakršnega koli orodja. Kovinske in lesene elemente sestavite v različne kompozicije, tako da zadovoljite svoje potrebe v kuhinji, kopalnici ali pisarni.
Več

Spletna stran: www.3sdesign.eu

Podjetje in projekt

Podjetje Barbios se ukvarja s pripravo inovativnih ekoloških izdelkov za pripravo okusnih jedi, ki jedem dodajo odličen okus. Pripravljeni so povsem brez uporabe aditivov, pri pripravi uporabljajo surovine lokalnega izvora, ki jih pridobivajo s tradicionalnimi postopki. Njihov namen je prispevati k lažji pripravi kakovostne in okusne hrane v slovenskih gospodinjstvih.

Predstavitev zgodbe

Zelenjava in naravna zelišča, pridelana na slovenskih bio kmetijah, v kombinaciji z naravno morsko soljo iz Piranskih solin združijo v lončku slovenske Biogette, ki je odličen dodatek pri kuhi. Mešanica, ki z okusom naravnih sestavin v vaših jedeh z lahkoto zamenja jušne kocke, začimbe v prahu in druge umetne dodatke. Dodajte jo jedem namesto soli.

Zgledujejo se po tradicionalnih postopkih predelave, kot npr. konzerviranje s soljo, kisom in oljem. Biogetta ne vsebuje konzervansov, barvil, ojačevalcev okusa, sredstev proti strjevanju in drugih dodatkov. Zelenjava tako ohrani vso bogastvo vitaminov, mineralov in drugih koristnih snovi. Za te izdelke pravijo: “Zaslužite si jih imeti v svoji kuhinji.”.

Več Spletna stran: www.barbios.si

Podjetje in projekt

Dškatla je družinsko podjetje, ki razvija edinstvene ideje za kakovostno preživljanje prostega časa za celotno družino. So mlada družina, ki je spoznala, da bi čas, ki so ga porabili za iskanje idej in nakup materiala raje namenili skupnemu druženju. Zato so razvili Dškatlo, ki je naročniška škatla, namenjena mladim družinam z otroki do 10 leta starosti.

Predstavitev zgodbe

V vsaki izdaji Dškatle je sedem raznovrstnih aktivnosti, sedem presenečenj: od igranja, ustvarjanja in vrtnarjenja, pa vse do kuhanja, družinskih izletov, branja in aktivnosti za partnerski odnos. Glavni  namen Dškatle je spodbujanje vseh članov družine, da si pogosteje vzamejo čas, ki jim je dan, in ga preživijo skupaj. Vsaka izmed idej ima priložen material, ki ga pri opravljanju posamezne aktivnosti potrebujete. Tako so poleg navodil za vrtnarjenje v Dškatli priložena semena, lonček in zemlja, če pa se želite igrati, pa boste sami ustravarili družabno igro iz priloženega materiala. Aktivnosti za partnerski odnos so razvijali v sodelovanju z družinskimi terapetvi in so namenjene poglobitvi odnosa ter izboljšanju komunikacije.

Več

Spletna stran: www.dskatla.si

Podjetje in projekt

KNOF je podjetna skupnost ljudi iz Posavja, ki verjamejo v podjetništvo z okoljskim in družbenim učinkom, lokalno samooskrbo in vključevanje ranljivih skupin. Blagovno znamko KiSS razvijajo v skladu s filozofijo, da lahko ustvarjajo in razvijajo sodobne in naravne izdelke iz materialov slovenskih proizvajalcev in blaga iz ponovne uporabe ter s tem hranijo okolje in lokalno gospodarstvo. 

Predstavitev zgodbe

Pralne plenice KiSS so nastale kot odgovor na nespoštljiv odnos potrošniške družbe do dojenčka in narave z uporabo plenic za enkratno uporabo. KiSS pralne plenice posnemajo zaprt naravni cikel, kjer ne nastajajo odpadki. Izdelane so v Sloveniji iz naravnih materialov, bombaža ali bambusa, brez kemičnih vpojnih snovi. So prilagojene sodobnim staršem z večnim pomanjkanjem časa. Uporaba je enostavna, velikost je enaka od rojstva do kahlice, likanje pa ni potrebno. Testirane so na vpojnost, mehkobo in vzdržnost. Poleg tega prispevajo k hitrejšemu zaznavanju fizioloških funkcij pri dojenčku. 25 KiSS pralnih plenic zamenja 6.000 plenic za enkratno uporabo. KiSS pralne plenice so prijazne do dojenčkove kože, okolja in družbe. 

Več

Spletna stran: www.pralneplenice.si

Podjetje in projekt

Dejavnost, ki jo upravlja Klemen Fajmut, se ukvarja z izdelovanjem športnih tekmovalnih sani, ki so izdelane po pravilniku sankaške zveze Slovenije (SaZS) in so primerne za tekmovanja na mednarodnih sankaških tekmovanjih po vsej Evropi. Poleg tega se ukvarja z oblikovanjem unikatnih izdelkov iz lesa kot so vaze, svečniki, nakit iz lesa in ostali dekorativni izdelki.

Predstavitev zgodbe

Klemen prihaja iz manjše alpske doline po imenu Topla, kjer že več kot trideset let prirejajo tradicionalna sankaška tekmovanja. Že od malega je sani za tekmovanja izdeloval sam. Želja po osvojitvi vidnejših mest je vodila v vsakoletno izpopolnjevanje sani in razvijanje inovacij. V času študija se je podrobneje seznanil s tehnologijo izdelave profesionalnih tekmovalnih sani in tako so nastale sani, ki se lahko postavijo ob bok svetovnim blagovnim znamkam. Za ljubitelje toplega vremena pa izdeluje sani za poletno sankanje, ki vedno bolj pridobiva na popularnosti. Poleg tega oblikuje in izdeluje manjše unikatne izdelke: vaze iz lesa, unikatni nakit, razna namizna stojala, svečniki, adventni venčki in drugi drobni, uporabni dekorativni izdelki iz lesa.

Več

E-mail: klefaj@gmail.com

Podjetje in projekt

Podjetje CM Reatini je ustvarilo lastno blagovno znamko Kracarije, pod katero izdelujejo osebne mehke igrače in odeje, ki so ustvarjene po načrtih vaših otrok. Na podlagi otroške risbice vrhunske oblikovalke in šivilje izdelajo edinstveno igračo ali pa motiv prenesejo na odejico. Pri izdelavi uporabljajo najboljše materiale, ki jih odlikujeta mehkoba in prijeten občutek.

Predstavitev zgodbe

Iskali so izdelke, ki so cenovno dostopni, imajo osebni prstni odtis, so neverjetno mehki, kvalitetni in izdelani v intimnih nakladah. Ker takšnih igrač niso našli, so skupaj z najboljšimi oblikovalkami igrač in šiviljami razvili svoje, ki so jim nadeli ime Kracarije. Sedaj lahko uporabniki preko spleta posredujejo risbico svojega otroka, izberejo med najboljšimi materiali za izdelavo in različnimi polnili ter določijo velikost igrače, izkušena ekipa pa na podlagi posredovanih informacij ročno ustvari kvalitetno in edinstveno igračo. Na ta način otroške risbice oživijo in na izviren način ohranjajo spomine. Poleg igrač ustvarjajo tudi edinstvene odeje na katere izvezejo osebno sporočilo ali pa prenesejo otroško risbo.

Več

Spletna stran: www.kracarije.si


Kontakt

Nova Ljubljanska banka d.d., Ljubljana
Center inovativnega podjetništva

Trg republike 2

1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: 01 476 21 01
E-naslov: cip@nlb.si

Odpiralni čas: 8.00 - 16.00

Ne spreglejte! Center inovativnega podjetništva je iz preventivnih zdravstvenih razlogov do nadaljnjega zaprt. Rezervacij za dogodke in sestanke do nadaljnjega ne sprejemamo. 

Pogosta vprašanja

Dokumenti za zasebnika:

 • potrdilo o vpisu v ustrezni register ali drugo predpisano evidenco

Podatki oziroma dokumenti, iz katerih so razvidni podatki o zakonitem zastopniku in pooblaščenih osebah:

 • osebni dokumenti – samo na vpogled;
 • davčne številke – samo na vpogled.

 

 • Za začetek poslovanja z banko se lahko dogovorite v kateri koli NLB Poslovalnici, kjer se oglasite z izpolnjeno vlogo za odprtje in vodenje NLB Poslovnega računa in vso zahtevano dokumentacijo.
 • Omejitve ni, pri naši banki imate lahko odprtih tudi več računov.
2021 08 nlb poslovni paketi splosno 1920x468

NLB Poslovni paketi

Izberite poslovni paket po svoji meri in imejte dober pregled nad stroški vsakodnevnega poslovanja.

naslovna paketi landing

Paketi

Za osebno-poslovni namen.

poslovni racun 01

Poslovni račun

Za vse, ki si želite preprosto in varno vsakodnevno bančno finančno poslovanje v domači in tuji valuti.

Skrita vsebina

Želim, da me pokličete

Prosimo, vpišite telefonsko številko, na katero želite, da vas pokličemo:

* Podatki so obvezni.

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.

Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

Hvala za vaš interes.
Na oddano telefonsko številko vas bomo kontaktirali.

 

Želim rezervirati

Izpolnite obrazec in rezervirajte izbrani prostor. Prostore v Centru inovativnega podjetništva se uporablja izključno z namenom pospeševanja razvoja podjetništva.

* Podatki so obvezni.
** Izpolni se ena od dveh rubrik.

center v celoti
forum za 20 oseb
kocka za 6 oseb
mala dvorana za 40 oseb
sestankovalnica za 2 osebi
sestankovalnica za 4 osebe
sestankovalnica za 8 oseb
ustvarjalnica za 15 oseb
velika dvorana za 120 oseb
Podatek je obvezen.

Organizator

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Kontaktna oseba:
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.

Vnesite tudi omrežno skupino, npr. (01) 477 2000.
Podatek je obvezen.

Predstavitev dogodka

Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Vpišete lahko največ 1500 znakov.
Podatek je obvezen.
Podatek je obvezen.
flip chart
mize
projektor
stoli
Podatek je obvezen.

V Centru inovativnega podjetništva vam ob izvedbi dogodka lahko pogostitev zagotovi izključno Borbona Catering d.o.o. Za vse informacije so vam na voljo na e-naslovu: info.nlb@borbona.si oziroma na telefonski številki 040 174 624 (Janez Meglič).

Podrobnejše informacije o tem, kako banka ravna z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo na www.nlb.si/varstvo-osebnih-podatkov oziroma v dokumentu Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov.

NLB d.d. si pridržuje pravico, da kadarkoli prekliče vašo rezervacijo iz objektivnih razlogov ali zaradi nastanka višje sile, predvsem a ne izključno kadar bi lahko bilo ogroženo zdravje in/ali življenje uporabnikov prostorov, ki jih želite rezervirati.

Hvala za vaš interes. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 5 delovnih dni.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!