Dogodki za zaposlene

Organiziramo in sodelujemo pri različnih strokovnih in družbenih dogodkih, pri katerih smo še zlasti ponosni na tiste, ki vključujejo raznolike skupine. V nadaljevanju nekaj najzanimivejših.


Dedek Mraz za otroke zaposlenih 

Novoletno obdarovanje otrok zaposlenih v NLB predstavlja enega izmed najlepših dogodkov, ki jih organiziramo v banki v okviru certifikata Družini prijazno podjetje. Če otrokom le znamo ali želimo prisluhniti, nas lahko veliko naučijo, med drugim tudi to, da se je včasih treba ustaviti in si vzeti čas za stvari, ki resnično štejejo.

Vsako leto se tako zbere na enem mestu prek 1000 malih NLB-jevcev in ponosni smo, da ustvarimo prek 1000 širokih nasmehov.

Dedek Mraz za otroke socialno ogroženih družin

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine vsako leto poskrbimo, da čar prazničnih dni zažari tudi v družinah, ki so se znašle v stiski. Ti nasmehi nas še posebej razveselijo.

Športne igre NLB Skupine

Vsako leto je mesec maj zelo poseben mesec, saj takrat potekajo športne igre, ki se jih udeležijo zaposleni – tekmovalci iz vseh držav NLB Skupine. Igre so kar velik organizacijski zalogaj, saj v enem dnevu potekajo tekmovanja v dvanajstih disciplinah.

Zaposleni se lahko odločijo za raznolike možnosti udejstovanja, nekateri komaj čakajo da se pomerijo v svojem najljubšem športu, drugi strastno navijajo za svoje favorite ali pa preprosto naredijo nekaj dobrega za širšo družbeno skupnost.

Srečanje talentov NLB Skupine

Vsako leto v Ljubljani poteka skupno srečanje vseh talentov NLB Skupine. Srečanja se talenti z veseljem udeležijo, saj je to priložnost za izmenjavo znanj in izkušenj ter ustvarjanje novih prijateljstev. Obenem talentom predstavimo aktualno poslovno vsebino, tako da domov vedno odnesejo kakšno novo spoznanje in ideje.
 

Srečanje novo zaposlenih

NLB ni samo institucija, je ustanova s svojo kulturo, vrednotami in poslanstvom. Delo v NLB ni samo služba, je poslanstvo, ki ga vsi zaposleni v banki živimo. In s celotno zgodbo seznanimo novo zaposlene, ki se nam pridružijo.  Za novo zaposlene si vzamemo cel dan, ki vključuje spoznavanje raznolikih poslovnih vsebin, v prvi vrsti pa je to tudi priložnost za druženje in navezovanje novih poznanstev.

Povezane vsebine:

Sporočila za javnost

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!