Dom je tam, kjer so ljudje, ki nam pomenijo največ

Naš dom je v tej regiji. 

Z vami, med vami. 

   

     

     

Poslovanje NLB Skupine

Kljub pandemiji covid-19, ki še naprej hromi gospodarstvo po svetu, se je prvo četrtletje 2021 za NLB Skupino izkazalo za zelo uspešno. Skupina je ustvarila 64,6 milijona evrov dobička po davkih (46,3 milijona evrov več kot v enakem obdobju lani) in s tem dokazala, da lahko znanje, izkušnje, preudarne poslovne odločitve in dejanja, ki temeljijo na trajnostnih načelih, tudi v težavnem gospodarskem okolju prinesejo dober rezultat.  

Lekcije, ki nam jih je prinesla pandemija covid-19, so v ospredje postavile pomen trajnostnega poslovanja in življenja, ki sta zdaj že globoko zakoreninjena v naših mislih. Tako se je NLB Skupina tudi v prvem četrtletju 2021 še naprej osredotočala na digitalizacijo in trajnostnost svojih poslovnih odločitev in poslovanja.

Dobiček po davkih v mio EUR *

* čisti dobiček lastnikov obvladujoče banke  

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Pomemben del našega poslanstva – poleg tega, da s predanostjo, znanjem in našimi inovativnimi rešitvami skrbimo za svoje stranke – je tudi ustvarjanje boljšega življenja in boljše prihodnosti za celotno regijo. Saj za nas ta regija ni le točka na zemljevidu - tu smo doma. Zato smo stopili na pot intenzivnega vključevanja trajnosti v svoje bančno poslovanje. V najširšem pomenu tako trajnost razumemo kot naše delovanje, ki razume potrebe sedanjih generacij in hkrati ohranja priložnosti za prihodnje generacije.

Sporočila za javnost

4. jun 2021
Razpisujemo kadrovske štipendije za mlade, ki vstopajo v svet IT, podatkovne znanosti in računalništva.
4. jun 2021
Sindikat bank v organizaciji NLB d.d., ki ga sestavljajo še Intesa Sanpaolo d.d, SKB banka d.d. in UniCredit Banka Slovenija d.d. je s Telekomom Slovenije, d.d.
2. jun 2021
Vsi jih imamo – trajnike za kredite, plačilne kartice in ostale stroške. Ker je pomembno, da jih redno plačujemo, je pomemben tudi datum njihovega plačila. V NLB lahko od 7.

Tu je naš dom 

Trajnost za nas ni le črka na papirju

Poročilo NLB Skupine o trajnostnem
poslovanju v letu 2020
 

iskalci zaposlitve

Pridružite se nam 

Z znanjem, zavzetostjo in karakterjem do uspeha!

Zaposlitev v NLB

         Že 6. leto zapored.

        Podpisnica načel za odgovorno bančništvo

Prijava na e-sporočila

Prejmite ugodne ponudbe, novosti in nasvete v vaš e-poštni nabiralnik.