V središču Ljubljane domuje prenovljena Poslovalnica Mestna hranilnica ljubljanska

14. september 2018

Na Čopovi ulici, eni najbolj živahnih v središču glavnega mesta, je 23. julija svoja vrata odprla prenovljena Poslovalnica Mestna hranilnica ljubljanska. Iz prvega nadstropja secesijske stavbe s hišno številko 3 smo jo preselili v pritličje in jo tako še bolj približali našim strankam.

Urejanje nove NLB Poslovalnice je trajalo približno tri mesece. Gradbena dela v pritličju ene najlepših stavb v Ljubljani so se namreč začela že aprila. Poslovalnico smo uredili sodobno in jo odeli v svetle barve ter tudi tako poskrbeli, da se bodo stranke v njej počutile prijetneje. Za pristnejši odnos bo prav gotovo poskrbel tudi nov standard NLB – »open space« koncept, ki omogoča odprto komunikacijo z bančnim strokovnjakom, brez vmesnih pultov ali stekel. Da je dostop do poslovalnice še bolj enostaven in hitrejši, pa poskrbita kar dva vhoda – s Čopove ulice in Knafljevega prehoda.

Poleg tega smo v okviru prenove na Čopovi ulici namestili bankomat, znova pa smo ga postavili tudi v prostorih nekdanjega Mladinskega varčevanja.

Novo zgodbo pa bodo spisali tudi prostori, v katerih je nedavno domovala Poslovalnica MHL. Prvo nadstropje ene najlepših stavb v središču glavnega mesta bo namreč predvidoma prihodnje leto postalo Muzej bančništva Slovenije.