Odlične kadrovske prakse NLB tudi letos nagrajene s prestižnim certifikatom TOP Employer 2024

19. januar 2024

NLB se je deveto leto zapored uvrstila med najboljše zaposlovalce na svetu. Mednarodna neodvisna organizacija Top Employers Institute je namreč naši banki znova podelila ugledni certifikat Top Employer Slovenija, ki si ga podjetja prislužijo z odličnimi kadrovskimi praksami in razvojnimi programi za zaposlene.

Certifikat TOP Employer 2024 je ponovna potrditev, da ustvarjamo odlično delovno okolje in smo zavezani skrbi za razvoj in dobrobit naših sodelavcev. Certifikat je tudi potrditev, da se lahko primerjamo z najboljšimi zaposlovalci v Evropi in svetu in se še naprej izboljšujemo pri ustvarjanju temeljev za uspešno rast v prihodnje. Prepoznani smo kot delodajalec, ki ne le razvija, temveč tudi uveljavlja napredne kadrovske prakse. Skladno z našo vizijo in vrednotami, ki so temelj našega uspeha, si prizadevamo izboljševati življenja ne le znotraj naše banke, temveč tudi v širši skupnosti.

»Že deveti zaporedni Certifikat Top Employer, je veliko priznanje in potrditev naših dosedanjih prizadevanj na področju skrbi za razvoj in dobrobit naših zaposlenih. Hkrati pa tudi velika odgovornost tako do sedanjih sodelavcev, kot tudi do bodočih zaposlenih v NLB, da jim nudimo izjemno in izzivov polno delovno okolje ter priložnosti za rast in doseganje uspeha,« je poudarila Vesna Vodopivec, pomočnica uprave NLB, pristojna za področje upravljanja s kadri. 

V NLB verjamemo v pomen stalnega učenja za osebno rast posameznikov in celotne banke. Zato skrbno oblikujemo interne in eksterne izobraževalne programe ter neprestano krepimo znanje na vseh ravneh organizacije. Naše sodelovanje s fakultetami, kjer mladim nudimo mentorstvo in omogočamo praktično izkušnjo v delovnem okolju, je le en primer naše predanosti razvoju naslednje generacije talentov.

Organizacija Top Employers Institute s kompleksnim ocenjevalnim postopkom ugotavlja, kako učinkovita so podjetja v različnih pristopih dela z zaposlenimi. Certifikat podeli tistim podjetjem, ki zagotavljajo odlične pogoje za zaposlene, jim omogočajo raznolike razvojne možnosti na vseh ravneh organizacije in si prizadevajo za nenehne izboljšave na kadrovskem področju.

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!