Nova, sodobna poslovalnica v Spektri v ljubljanski Šiški dopolnjuje poslovno mrežo NLB

23. maj 2024

6. maja letos je odprla vrata nova poslovalnica NLB v poslovno-stanovanjski stolpnici Spektra v ljubljanski Šiški kot 69. v mreži banke v Sloveniji. Našim strankam želimo ponuditi napredne in kvalitetne bančne storitve in čim boljšo uporabniško izkušnjo, zato poslovalnice selimo v modernejše in sodobno opremljene prostore, ki so prilagojeni sodobnim bančnim praksam. Ta poslovalnica pa je nekaj posebnega. Zakaj?

»Po dolgem času odpiramo povsem novo poslovalnico na povsem novi lokaciji, za katero pravijo, da je pravo malo mesto v mestu, je na priložnostni otvoritvi po dobrih 14 dneh od pričetka poslovanja poudaril predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak. Strankam se je zahvalil za zaupanje, zaposlenim pa za predano delo ter obojim zaželel prijetno bivanje v novih prostorih in odlične rezultate sodelovanja vsako leto znova. 

Vodja NLB Poslovalnice Spektra Tinka Marolt je ob tej priliki povedala: »Zelo smo zadovoljni, da so prvi vtisi naših strank izrazito pozitivni, novih, svetlih in sodobno opremljenih prostorov pa smo zelo veseli tudi zaposleni. Posledično je vzdušje izjemno, obisk pa res dober, saj se stranke želijo v živo prepričati, kako je videti in kaj dobrega prinaša nova lokacija. Pridobitev je res velika. Z veseljem se posvetimo vsaki stranki, se pogovorimo, skupaj iščemo najboljše rešitve za njihove potrebe. Ravno svetovanje je srčika našega dela v novi poslovalnici. Štirje zaposleni se s polnim zagonom vsak dan trudimo upravičiti zaupanje naših strank in v našo poslovalnico pritegniti še kako novo. Vemo, da ravno izkušnja teh, ki so nas že obiskale, in dober glas o kvalitetnih storitvah in strokovnem kadru naredi najboljšo promocijo.«

NLB Poslovalnica – Spektra posluje po enotnem urniku:
•    v ponedeljek, torek in četrtek, od 8. do 13. ure in od 14. do 16. ure,
•    v sredo od 10. do 13. ure in od 14. do 18. ure ter
•    v petek od 8. do 15. ure.

Bančništvo se je v zadnjem desetletju, predvsem zaradi trenda digitalizacije, močno spremenilo, saj so naše storitve 24 ur na dan dostopne preko video klepeta, mobilnih ter spletnih rešitev. S tem razvojem se zelo hitro spreminjajo tudi navade strank, ki vse več storitev opravijo na daljavo, izven delovnega časa klasičnih poslovalnic, kjer pa je strankam na voljo zahtevnejše svetovanje glede storitev z dolgoročni učinki.

Tanja Ahlin, direktorica NLB Poslovne mreže je povedala: »Prepričani smo, da bo nova poslovalnica s priročnostjo ter sodobno opremljenimi prostori, z drugačno organizacijo bančnega interierja prinesla dodano vrednost našemu poslovanju s strankami. V bančnih poslovalnicah se izvaja vse manj plačilnega prometa in gotovinskih transakcij, na drugi strani pa poslovalnice postajajo predvsem prostor, kamor stranke pridejo po nasvet glede njihovih osebnih financ oziroma kompleksnejših bančnih produktov.«

NLB Poslovalnica Spektra je 69 poslovalnica NLB v Sloveniji, ob tem pa ima NLB tudi široko mrežo 538 bankomatov po celotni državi. Dostopnost naših bančnih storitev dopolnjuje tudi mobilna banka NLB Bank&Go, ki po rednem urniku obiskuje številne kraje po Sloveniji.

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!