V NLB verjamemo v uspehe in ponosno podpiramo slovenske športnike

26. avgust 2022

Šport nas navdušuje in zbližuje. V trudu, požrtvovalnosti, uspehih in zmagoslavju športnikov, pa tudi dostojanstvenem prenašanju porazov, najdemo navdih, ki ga lahko nemalokdaj prenesemo tudi v poslovno okolje. Prav športna miselnost je namreč tista, ki jo na globalnem parketu potrebujeta tudi naše gospodarstvo in podjetništvo. NLB zato že desetletja ponosno podpira slovenski šport.

V NLB smo sponzorstvu nogometa, rokometa, smučanja, namiznega tenisa, košarke na vozičku, torej lige NLB Wheel, ki jih podpiramo tradicionalno, letos dodali še podporo Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija in regijsko tekmovanje v košarki Aba Liga j.t.d., smučarske skoke in smučarske teke ter nenazadnje odbojkarsko reprezentanco in Svetovno prvenstvo v odbojki za moške, ki ga v teh dneh poleg Poljske gosti tudi Slovenija. Naše odbojkarje, pa tudi ostale športnike, bomo na tekmah, ki jih do konca leta res ne bo manjkalo, tako med drugim spodbujali tudi z oglasom.

V njem je mogoče videti skakalne začetke Petra Prevca, ki kot nadobuden osemletnik trenira na skakalnici, in njegov največji dosežek – ko je za Slovenijo v norveškem Vikersundu poletel kar 250 metrov in postavil svetovni rekord. Ob Prevcu lahko v oglasu ujamete še posnetek Davorina Karničarja z vrha 8.850 metrov visokega Everesta ter prikaz zmage naših odbojkarjev v polfinalu evropskega prvenstva v Stožicah, ko je slovenska odbojkarska reprezentanca s 3:1 premagala Poljsko in se drugič v zgodovini s pomočjo domačih navijačev uvrstila v finale tega prestižnega tekmovanja. Opazite lahko še Ilko Štuhec, ki je leta 2019 v švedskem Areju na poseben način spisala zgodovino, saj je postala prva smukačica po 30 letih, ki je dvakrat zapored osvojila naslov svetovne smukaške prvakinje. Pa tudi slavnostni posnetek Iztoka Čopa iz leta 1995, ko je v finskem Tampereju osvojil naslov svetovnega prvaka. Prezreti ne gre niti Leona Štuklja, legendarnega olimpionika, ki je pravi zgled vseživljenjskega športnega udejstvovanja.

To pa še ni vse: poleg tega, da ponosno podpiramo slovenski šport in glasno navijamo za naše športnike, bomo otrokom, ki se udeležujejo programa Šport mladim, omogočili brezplačen ogled odbojkarskih tekem v Stožicah in tako našim odbojkarskim šampionom zagotovili podporo vseh generacij.

Pozabili pa nismo niti na ostale navijače, saj jim bomo omogočili tudi boljše doživetje športnih dogodkov. Obiskovalcem tekem odbojkarskega prvenstva v ljubljanskih Stožicah z NLB bančno kartico ali mobilno denarnico NLB Pay bomo namreč omogočili hitri vstop v dvorano mimo običajne vrste. Vsi tisti, ki uporabljajo NLB Pay, pa bodo lahko na odbojkarskih tekmah hitreje opravili nakup izbrane pijače. Prav tako bodo imeli naši sledilci na družabnih omrežjih NLB veliko priložnosti, da osvojijo podpisane športne rekvizite.

Vsak šampion je bil sprva popoln začetnik. A še tako velik talent potrebuje na svoji poti podporo in oporo. V NLB smo eden največjih podpornikov slovenskega športa, saj verjamemo, da če lahko uspe zgolj enemu, je vredno podpirati vse.

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!