Dobrodošli na novi strani – nova spletna stran www.nlb.si

28. junij 2024

Iskanje informacij postaja vse težje. Ker jih je ogromno in ker je veliko nepreverjenih. Splet in pametne naprave pa so pri tem naše priljubljeno orodje. Zato je izjemnega pomena, da informacije najdemo hitro, da so jasne, preverjene in hitro razumljive. Takrat rečemo, da smo kot uporabnik spletne strani imeli odlično uporabniško izkušnjo. In to želimo tudi obiskovalcem nove spletne strani www.nlb.si. 

NLB spletno mesto smo prenovili, da bi obiskovalcem zagotovili odlično izkušnjo brskanja, razumljivo pripravljeno vsebino, izboljšane kalkulatorje za izračune in še več. Prepričani smo, da bodo stranke informacije našle hitreje in da bo vsebina razumljiva. Za slednje smo se še posebej potrudili, saj bančno izrazoslovje ni ravno jezik, ki bi ga vsakodnevno uporabljali. Vsebino smo dodobra prečistili in jo pospravili na mesta, kjer jo boste intuitivno našli. Tako sklop Pomoč in orodja na enem mestu prinaša odlično urejeno zakladnico vprašanj in odgovorov ter koristnih pripomočkov. Tudi kalkulatorji, ki smo jih prenovili, bodo lahko olajšali kakšno pomembno finančno odločitev. Vse to, poleg predstavitve naših storitev, ki jih razvijamo, da bi bilo vaše vsakodnevno bančno poslovanje čim bolj udobno. 

Spletno stran bomo redno izboljševali in se trudili, da bodo naši uporabniki, opremljeni z vsem, kar morajo vedeti o resnih in pomembnih bančnih vsebinah. Pa tudi tistih malo bolj sproščenih, ki jih banki morda niti ne bi pripisali. 

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!