NLB Šport mladim

NLB Šport mladim je projekt, v okviru katerega podpiramo športne klube po vsej Sloveniji, ki spodbujajo mlade h gibanju in aktivnemu življenju ter s svojo predanostjo pomembno prispevajo k razvoju zdrave in odgovorne družbe. Verjamemo namreč, da lahko s povezovanjem lokalnih skupnosti in vzgojo mladih poskrbimo za boljši jutri.

»S projektom Šport mladim želimo mlade ljudi, ki danes bolj ali manj živijo v virtualnem svetu, usmerjati nazaj v naravo, športne dvorane in igrišča, kjer se učijo zmagovati, a tudi dostojanstveno prenašati poraze, se pobrati in iti naprej s še večjo vnemo in elanom,« Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB d.d.

Na leto podpremo več kot 60 športnih klubov, ki svoje nadobudne mlade igralce kalijo v nogometu, rokometu, alpskem smučanju, smučarskih skokih, teku na smučeh, odbojki, košarki in namiznem tenisu. Mlade športnike pa z zabavnimi delavnicami učimo tudi o financah, kako z njimi ravnati preudarno, ter jim na tak način pomagamo, da bodo lahko dober gospodar svojemu denarju.  

Prošnja za podporo klubom v projektu NLB Šport mladim 2022/23

Mlade športnike spodbujamo na njihovi življenjski poti. Bodrimo športne vrednote in lastnosti fair-playa ter jih podpiramo, da postanejo odgovorne osebe tako do sebe, kot drugih tudi takrat, ko niso na igrišču.

Prijave za projekt NLB Šport mladim za sezono 2022/2023 so zaključene.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!