Z inovativnostjo do novih poslovnih priložnosti

V želji po hitrejši in lažji dostopnosti nenehno razvijamo nove produkte in storitve, ki s katerimi omogočamo plačila in dostop do računov praktično kadarkoli in kjerkoli.


Mobilna banka Klikin 

Mobilna banka Klikin je aplikacija za mobilne naprave na platformah iOS in Android.

Z mobilno banko Klikin boste vedno na tekočem s stanjem in prometom vašega osebnega računa ter stanjem varčevalnega in pooblaščenskih računov. 

Napredne funkcije plačevanja so:

  • t.i. »in-plačilo«, ki vam omogoča nakazovanje denarja kar prek vašega GSM imenika. Denar lahko nakazujete uporabnikom Klikin z vklopljeno funkcijo in-plačilo. 
  • »Slikaj in plačaj« je funkcija, s katero preprosto plačujete položnice. Kamero na mobilnem telefonu usmerite v levi del položnice, počakate, da poskenira ključne podatke na položnici, nato pa le še dokončajte plačilo.
  • Položnice lahko plačujete tudi z ročnim vnosom podatkov, uporabniki NLB Klika pa lahko uporabite tudi shranjena Hitra plačila.

NLB Predplačniška kartica MasterCard

Na predplačniško kartico si naložite denar, zaradi takojšnje bremenitve ob plačilu ali dvigu pa stanja na njej ne morete prekoračiti. Porabite lahko le toliko, kolikor si na kartico naložite. 

Lahko se odločite za komplet predplačniške kartice z NFC nalepko, ki jo preprosto nalepite na  mobilni telefon ali kateri drug predmet, ki ga imate vedno ob sebi. Tako vam na primer za hiter skok v trgovino, na kavico ali bencinsko črpalko ne bo treba nositi denarnice s seboj.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!