Nov paket Privatno z ekskluzivno ponudbo NLB Lifestyle

12. december 2018

Pogosto se zdi, da ima dan premalo ur in teden premalo dni, da bi lahko dosegli svoje poslovne cilje in hkrati postorili še vse osebne opravke. A vsaj za imetnike paketa Privatno je to odslej nekoliko lažje, saj smo – prvi na slovenskem bančnem trgu – paket Privatno nadgradili z novo ekskluzivno ponudbo NLB Lifestyle. Z njo poskušamo čas obrniti v prid imetnikov tega paketa, kar jim bo še posebej prav prišlo v decembrskih dneh, ko mrgoli novoletnih zabav, na seznamu opravkov pa vztraja tudi nakupovanje daril.

Da bi prihranili čas, lahko osebni pomočnik Mastercard Concierge, v okviru najnovejše ponudbe NLB Lifestyle, za in namesto imetnikov paketa Privatno že v prihajajočih prazničnih dneh rezervira silvestrovanje, z nakupi razveseli njihove najbližje ali pa poskrbi za darila poslovnih partnerjev. Zaradi vseh obveznosti in številnih poslovnih poti pa osebni pomočnik, tako kot tudi kateri koli drugi dan v letu, pomaga pri organizaciji potovanj. Poleg tega poskrbi še za raznolike rezervacije (hotelov, vozovnic, vstopnic, nastanitev …) in pomembne informacije, na katere se v določenih situacijah ne sme pozabiti (denimo na poslovno etiko v tujini, potovalne dokumente in vizume …).

Kako preživeti čas na letališču?

Najnovejša ponudba, poleg organizacije pred in po potovanju, poskrbi tudi za samo pot. Imetniki paketa Privatno lahko namreč v okviru ponudbe Lifestyle čas, ki ga preživijo čakajoč na svoje letalo, preživijo sproščeno v ekskluzivnih letaliških salonih (v več kot 120 državah) iz programa LoungeKey. Ob tem lahko v svojo družbo povabijo goste ali pa sami – v popolni zasebnosti – čas izkoristijo bodisi za sprostitev bodisi za produktivnost.

Lotti Natalija Zupančič, direktorica Privatnega bančništva: »Razumemo, da se prava vrednost premoženja ne meri le v številkah, ampak predvsem v življenjskem slogu, ki ga to premoženje omogoča. Zato smo se odločili novemu paketu dodati tudi novo storitev NLB Lifestyle, ki bo uporabnikom omogočila, da se v še večji meri prepustijo strastem in poslom. Da bodo lahko še bolj uživali v sadovih dosedanjih uspehov in s pričakovanjem gledali v prihodnost, pripravljeni za vse, kar sledi.«

Nadgrajen paket Privatno z najnovejšo ponudbo NLB Lifestyle (in osebnim pomočnikom Mastercard Concierge) prihrani na času in ne na doživetjih, hkrati pa (z LoungeKey) poskrbi za še večje udobje.

NLB Komuniciranje

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!