Podpora vrhunskih športnikov in spodbujanje športa mladih

Podpiramo tako slovenske vrhunske športnike kot tudi mlade športne upe na regionalni ravni

Slovenski vrhunski športniki so največji ambasadorji Slovenije v svetu. Že več kot 20 let smo zlati sponzor slovenske alpske reprezentance, v zadnjih letih pa tudi sponzor slovenske nogometne reprezentance, Rokometne zveze Slovenije in Namiznoteniške zveze Slovenije.

Poseben poudarek dajemo športu za mlade. Tako v okviru projekta NLB Šport mladim želimo krepiti dolgoročno družbeno odgovorno pobudo, da v vseh regijah Slovenije spodbujamo mlade rekreativce h gibanju in zdravemu načinu življenja. To delamo v sodelovanju z lokalnimi športnimi klubi. Pobuda podpira izobraževanje o pošteni igri, spodbuja odgovorno ravnanje in poudarja pomen vadbe na splošno. Obenem želimo usmerjati mlade, ki danes vse bolj živijo v virtualnem svetu, nazaj v naravo in v športne dejavnosti. 

Že od leta 2009 sodelujemo z Zvezo paraplegikov Slovenije in podpiramo ligo NLB Wheel.

V okviru projekta NLB Šport mladih 2019/2020 smo finančno podprli

36

lokalnih športnih klubov, ki načrtno delajo z mladimi in

skoraj 10.000

otrok in mladostnikov iz več kot 30 krajev po Sloveniji.

Prošnja za sponzorstvo ali donacijo

Želimo vam pomagati in vas podpreti na ključnih področjih ter tako pomembno prispevati k skupnemu napredku. Skrbimo za promocijo podjetništva, spodbujamo dobrodelnost, šport in kulturo ter podpiramo dogodke strokovnih, poklicnih in interesnih organizacij.
Zaupajte nam svojo vizijo!

Prošnjo za sponzorstvo ali donacijo lahko oddate izključno prek spodnjega obrazca.

Prijavite se

Prošnja za podporo mladega športnika 2021/22

Mlade športnike spodbujamo na njihovi življenjski poti. Bodrimo športne vrednote in lastnosti fair-playa ter jih podpiramo, da postanejo odgovorne osebe tako do sebe, kot drugih tudi takrat, ko niso na igrišču. Žal so prijave za projekt NLB Šport mladim 2021/2022 že zaprte. Spremljajte naša družbena omrežja in se prijavite v letu 2022.

Zadnje objave

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!