Spodbujanje športa mladih in podpora vrhunskih športnikov

Podpiramo tako slovenske vrhunske športnike kot tudi mlade športne upe na regionalni ravni.

Poseben poudarek dajemo športu za mlade. Tako v okviru projekta NLB Šport mladim želimo krepiti dolgoročno družbeno odgovorno pobudo, da v vseh regijah Slovenije spodbujamo mlade rekreativce h gibanju in zdravemu načinu življenja. To delamo v sodelovanju z lokalnimi športnimi klubi. Pobuda podpira izobraževanje o pošteni igri, spodbuja odgovorno ravnanje in poudarja pomen vadbe na splošno. Obenem želimo usmerjati mlade, ki danes vse bolj živijo v virtualnem svetu, nazaj v naravo in v športne dejavnosti. 

"Če lahko uspe zgolj enemu, je vredno podpirati vse." To vodilo pa nas vodi do ponosnega podpornika slovenskega (profesionalnega) športa, ki je svojo paleto sponzorstev še povečal. Nogometu, rokometu, smučanju in namiznemu tenisu so se pridružili smučarski skoki, smučarski teki in odbojka s Svetovnim prvenstvom 2022. Vnovič pa smo stopili tudi na košarkarski parket in košarki na vozičku (ki jo podpiramo od leta 2009) – Ligi NLB Wheel – dodali podporo Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija ter regijsko tekmovanje v košarki Aba Liga j.t.d. Ta nas popelje po članicah NLB Skupine in skupni cilj regijskih prvakov še okrepi. 

V okviru projekta NLB Šport mladim 2022/2023 smo finančno podprli

65

  

  

lokalnih športnih klubov, ki načrtno delajo z mladimi in s tem

preko 11.000

  

  

otrokom in mladostnikom iz 40 krajev po Sloveniji omogočili tudi kakovostno preživljanje prostega čas.

Prošnja za sponzorstvo ali donacijo

Želimo vam pomagati in vas podpreti na ključnih področjih ter tako pomembno prispevati k skupnemu napredku. Skrbimo za promocijo podjetništva, spodbujamo dobrodelnost, šport in kulturo ter podpiramo dogodke strokovnih, poklicnih in interesnih organizacij.
Zaupajte nam svojo vizijo!

Prošnjo za sponzorstvo ali donacijo lahko oddate izključno prek spodnjega obrazca.

Prijavite se

Prošnja za podporo klubom v projektu NLB Šport mladim 2023/24

Mlade športnike spodbujamo na njihovi življenjski poti. Bodrimo športne vrednote in lastnosti fair-playa ter jih podpiramo, da postanejo odgovorne osebe tako do sebe, kot drugih tudi takrat, ko niso na igrišču.

Prijave za projekt NLB Šport mladim za sezono 2023/2024 so zaključene.

Zadnje objave

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!