Spodbujanje športa mladih in podpora vrhunskih športnikov

Podpiramo tako slovenske vrhunske športnike kot tudi mlade športne upe na regionalni ravni

Poseben poudarek dajemo športu za mlade. Tako v okviru projekta NLB Šport mladim želimo krepiti dolgoročno družbeno odgovorno pobudo, da v vseh regijah Slovenije spodbujamo mlade rekreativce h gibanju in zdravemu načinu življenja. To delamo v sodelovanju z lokalnimi športnimi klubi. Pobuda podpira izobraževanje o pošteni igri, spodbuja odgovorno ravnanje in poudarja pomen vadbe na splošno. Obenem želimo usmerjati mlade, ki danes vse bolj živijo v virtualnem svetu, nazaj v naravo in v športne dejavnosti. 

Slovenski vrhunski športniki so največji ambasadorji Slovenije v svetu. Že več kot 20 let smo zlati sponzor slovenske alpske reprezentance, v zadnjih letih pa tudi sponzor slovenske nogometne reprezentance, Rokometne zveze Slovenije in Namiznoteniške zveze Slovenije.

NLB Skupina se v sezoni 2021/22 pridružije ABA Ligi j.t.d. Že od leta 2009 pa sodelujemo z Zvezo paraplegikov Slovenije in podpiramo košarko na vozičkih prek lige NLB Wheel.

V okviru projekta NLB Šport mladim 2021/2022 smo finančno podprli

42

  

  

lokalnih športnih klubov, ki načrtno delajo z mladimi in s tem

skoraj 10.000

  

  

otrokom in mladostnikom iz več kot 35 krajev po Sloveniji omogočili tudi kakovostno preživljanje prostega čas.

Prošnja za sponzorstvo ali donacijo

Želimo vam pomagati in vas podpreti na ključnih področjih ter tako pomembno prispevati k skupnemu napredku. Skrbimo za promocijo podjetništva, spodbujamo dobrodelnost, šport in kulturo ter podpiramo dogodke strokovnih, poklicnih in interesnih organizacij.
Zaupajte nam svojo vizijo!

Prošnjo za sponzorstvo ali donacijo lahko oddate izključno prek spodnjega obrazca.

Prijavite se

Prošnja za podporo mladega športnika 2021/22

Mlade športnike spodbujamo na njihovi življenjski poti. Bodrimo športne vrednote in lastnosti fair-playa ter jih podpiramo, da postanejo odgovorne osebe tako do sebe, kot drugih tudi takrat, ko niso na igrišču. Žal so prijave za projekt NLB Šport mladim 2021/2022 že zaprte. Spremljajte naša družbena omrežja in se prijavite v letu 2022.

Zadnje objave

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vse dni v letu!